Besplatne Igre

Хаљина за Jахање

Игра Коњ

Хаљина за jахање

Хаљина за Jахање Оцена: 6/10

Хаљина за jахање игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Јахање је спорт дресурно јахање и јахање коња. У овој игри морате да се облаче девојку јахања коња и коња. Да хаљина знакове, морате да кликнете мишем иконе на левој страни екрана и одаберите одећу Амазону, боја коња, коњ костим, сценографија и девојка фризуру желите. То је игра са много прилагођавања, јер можете да изаберете све ставке, из прилагодите девојку до максимума, да изаберете пејзаж за јахање.

Играно:

Ова игра је Играо: 144198 пута.положају 63 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 8522 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 144198 пута
Хаљина за Jахање

Јахање је назив за активности у вези са коњима. Постоје три варијанте коњичког спорта: дресура, цросс цоунтри и скакање препреке. Узгој, дресура и коњске трке су главна економска активност у земљама у којима су коњи аутохтоних врста. У овој игри имате девојку јаше да морате да се облаче, имате све на располагању да се облаче костиме, све одећу и опрему. Такође можете да прилагодите коња, од боје косе до коњском ћебету. Такође можете да одаберете сценарио у коме девојка ће да хода са коњем.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Хаљина за Jахање за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Коњ флеш игра се зове Хаљина за Jахање. И запамтите ово је бесплатне игра зове Хаљина за Jахање и то је у вези са Коњ. Наша нова игра Хаљина за Jахање је једна од најбољих игара Коњ можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Хаљина за Jахање да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Хаљина за Jахање
НАЗАД

Коњ највише одиграних утакмица

Коњске трке ИГРАЈ ►

Коњске трке

8
8 од 10 - 11058 гласова
Одиграно
139693
пута

Да ли можете да изаберете победнички коња? У овој игри можете да купите коња, можете и ...

пуззле од коњ ИГРАЈ ►

пуззле од коњ

4
4 од 10 - 15654 гласова
Одиграно
92136
пута

једноставна пуззле од коња са шеширом. је загонетка је прилагодљив Ако сте дечак ил ...