Besplatne Igre

ридер главе за резање

Игра Коњ

ридер главе за резање

ридер главе за резање Оцена: 5/10

ридер главе за резање игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри ви сте возач који мора да одсече главе људи који су на свој начин. Ти си безглави коњаник! Одсећи главу што више људи као што можете током трке. Као традиционалног америчког карактера, морате да одете на коња и оде сечење главе обичних људи који покушавају да побегну од вас. Да игра користите миша за кретање јахача по екрану и кликните на дугме за смањење мачем.Циљ је да се што више смањи главама људи који беже од вас у бекству.

Играно:

Ова игра је Играо: 38716 пута.положају 462 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 3596 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 38716 пута
ридер главе за резање

Игра безглаво коњаника, лик је јахање коња без главе и иде на убијање грађана. Предање каже да је убица из ноћу по мрачним путевима. Јури грађане и ако су стигли, они су одсекли главу да га ставите себе, јер нема главе. Покрени у пуној брзини на коњу и бити брз са употребом мача. Покушајте да убије што више летачима могуће. Савршени резови да вам дају додатне поене. Измерите свој резултат, игра поново да видите да ли можете побољшати резултате и непокретну убицу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове ридер главе за резање за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Коњ флеш игра се зове ридер главе за резање. И запамтите ово је бесплатне игра зове ридер главе за резање и то је у вези са Коњ. Наша нова игра ридер главе за резање је једна од најбољих игара Коњ можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом ридер главе за резање да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

ридер главе за резање
НАЗАД

Коњ највише одиграних утакмица

Хаљина за Jахање ИГРАЈ ►

Хаљина за jахање

6
6 од 10 - 8522 гласова
Одиграно
144198
пута

Јахање је спорт дресурно јахање и јахање коња. У овој игри морате да се облаче девојк& ...

Коњске трке ИГРАЈ ►

Коњске трке

8
8 од 10 - 11058 гласова
Одиграно
139693
пута

Да ли можете да изаберете победнички коња? У овој игри можете да купите коња, можете и ...