Besplatne Igre

Стееплецхасе коњске трке

Игра Коњ

Стееплецхасе коњске трке

Стееплецхасе коњске трке Оцена: 6/10

Стееплецхасе коњске трке игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Покрени са најсмешнијих коњима у овој фантастичној стееплецхасе коњске трке да играте онлине. Не заборавите да једете јабуке да пронађе начин да поврати своју енергију бар. Такође ћете наћи посебне ставке на путу. Кликните на леви тастер миша да почну да се приказују, скакање или скок још већи. Усмерите курсор миша да ради брже или да успори. Уочи других коња у овој трци препрека морате да превазиђу баријере трупаца који су на путу.

Играно:

Ова игра је Играо: 11341 пута.положају 2139 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 208 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 11341 пута
Стееплецхасе коњске трке

Трка коња је коњички спорт који има дугу традицију кроз људску историју. Стил трке, удаљености и врсти догађаја варирају у великој мери у зависности од земље у којој је настао, раса и врста коња који је у месту. Различити типови трке су дали повода за коњских раса које истичу у различитим дисциплинама сваког спорта. У овој трци морате бити први у такмичењу и скакање све препреке на путу док прикупљање награде које пронађете.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Стееплецхасе коњске трке за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Коњ флеш игра се зове Стееплецхасе коњске трке. И запамтите ово је бесплатне игра зове Стееплецхасе коњске трке и то је у вези са Коњ. Наша нова игра Стееплецхасе коњске трке је једна од најбољих игара Коњ можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Стееплецхасе коњске трке да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Стееплецхасе коњске трке
НАЗАД

Коњ највише одиграних утакмица

Хаљина за Jахање ИГРАЈ ►

Хаљина за jахање

6
6 од 10 - 8522 гласова
Одиграно
144198
пута

Јахање је спорт дресурно јахање и јахање коња. У овој игри морате да се облаче девојк& ...

Коњске трке ИГРАЈ ►

Коњске трке

8
8 од 10 - 11058 гласова
Одиграно
139693
пута

Да ли можете да изаберете победнички коња? У овој игри можете да купите коња, можете и ...