Besplatne Igre

Персонализоване поздрав за Дан заљубљених

Игра Љубав

Персонализоване поздрав за Дан заљубљених

Персонализоване поздрав за Дан заљубљених Оцена: 5/10

Персонализоване поздрав за Дан заљубљених игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Овај пар жели да уради нешто посебно да покаже своју љубав према другима на Дан заљубљених, тако да ћу направити персонализовани поздрав. Они одлучују да ураде фотографисање заједно и чине газаљубљених картица. Помозитепар хаљина и бити лепа. Морате да кликнете и превучете одећу која вам се допадају са мишем. Изаберите одећу за девојчице, а потом назад у дечака. Модерни и лепе одеће. Запамтите дацрвена боја је боја љубави. Када завршите видећете персонализовани поздрав са одећом коју сте одабрали.

Играно:

Ова игра је Играо: 14847 пута.положају 1448 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 490 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 14847 пута
Персонализоване поздрав за Дан заљубљених

игра добија персонализовану поздравну поруку да прославе Дан заљубљених. Морате да помогне овај пар хаљину за фотографисање. Дечак и девојчицажели да напусти романтичну поруку за Дан заљубљених, показују љубав. Значи, морате да се облаче сваког од њих, а затим ставите их заједно да створе разгледницу. Морате да бирају између све одећа у ормару за сваки од њих. Имају панталоне, дуксерице, мајице, ципеле, јакне и још много модних артикала које можете ставити на сваком од њих.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Персонализоване поздрав за Дан заљубљених за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Љубав флеш игра се зове Персонализоване поздрав за Дан заљубљених. И запамтите ово је бесплатне игра зове Персонализоване поздрав за Дан заљубљених и то је у вези са Љубав. Наша нова игра Персонализоване поздрав за Дан заљубљених је једна од најбољих игара Љубав можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Персонализоване поздрав за Дан заљубљених да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Персонализоване поздрав за Дан заљубљених
НАЗАД

Љубав највише одиграних утакмица

афинитета тест ИГРАЈ ►

афинитета тест

6
6 од 10 - 25848 гласова
Одиграно
270852
пута

желим да знам колико имате заједничког са своје најдраже један. уписати оба имена у &# ...