Besplatne Igre

Ослобађају принцеза Рапунзел

Игра Љубав

Ослобађају принцеза Рапунзел

Ослобађају принцеза Рапунзел Оцена: 5/10

Ослобађају принцеза Рапунзел игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, ви сте принц који мора да спаси принцезу Рапунзел, познати принцеза која има дугу златну плетеницу којом принц је до да је спасе од куле. Али морате бити опрезни са злу вештицу, који покушавају да ометају ваш састанак са принцезом у врху куле. Да спасе принцезу, користите тастере са стрелицама за кретање и постепено попети до врха. На левој страни екрана видећете икону која вас обавештава висину да сте стигли и колико сте да стигне.

Играно:

Ова игра је Играо: 26591 пута.положају 723 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 1776 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 26591 пута
Ослобађају принцеза Рапунзел

Са овом онлине игре осећате као прави принц који мора да спасе принцезу Рапунзел. Ова принцеза је протагониста приче о браће Грим У која скрива зло чаробницу млада девојка на врху куле, и користе своју косу за принца да дође и оде са торња. Такође, ова прича је недавно популаризован од стране Дизни филм Танглед, куе прича причу о Рапунзел на нов начин и обновљени. У овој игри морате избегавати Такође злу чаробницу, који ће закључали јадну принцезу, и само ви можете спасити ако можете доћи до врха куле и иде са Рапунзел.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Ослобађају принцеза Рапунзел за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Љубав флеш игра се зове Ослобађају принцеза Рапунзел. И запамтите ово је бесплатне игра зове Ослобађају принцеза Рапунзел и то је у вези са Љубав. Наша нова игра Ослобађају принцеза Рапунзел је једна од најбољих игара Љубав можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Ослобађају принцеза Рапунзел да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Ослобађају принцеза Рапунзел
НАЗАД

Љубав највише одиграних утакмица

афинитета тест ИГРАЈ ►

афинитета тест

6
6 од 10 - 25848 гласова
Одиграно
270852
пута

желим да знам колико имате заједничког са своје најдраже један. уписати оба имена у &# ...