Besplatne Igre

Ракетни бацач ајкула

Игра сирене

Ракетни бацач ајкула

Ракетни бацач ајкула Оцена: 7/10

Ракетни бацач ајкула игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игре, да ће играти као људско дечак јаше ајкулу.Циљ ове игре је да победи зло краља краба. Дубоко у океану, дуги рат између ајкуле и раковима је о томе да се дође до врхунца. Магичне ајкула имену Боббех, уз помоћ свог пријатеља, људски дечак, јасно је да се име ајкула. Заједно, они су о томе да докаже да ајкуле нису зли, само гладан. То је су ракови који су прави зло инспиратора. Да бисте то урадили они морају да се суоче са гигант ракови краљ, он ће ставити до борбе, његов Последње упориште. Користите стрелице на тастатури за кретање ајкула, а кључ да пуца. Држите га за стално снимање. Ако вам је досадно од упознавања, можете да их прескочите са контролном тастеру. Можете чак ће моћи да изаберу који ниво тежине да играју на. Покушајте да на једноставан ниво, а ако вам је досадно, пробајте оне теже. Нећете узети штету ако додирнете ракови краљ, тако да може да се креће по целом екрану да избегне нападе.

Играно:

Ова игра је Играо: 7980 пута.положају 3418 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 10 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7980 пута
Ракетни бацач ајкула

Колико често да виде дечака јахања ајкулу која се снима ракете, ласер, и још много? Не баш често! Молите становници океана који су успели, тако да сви могу слободно дисати од тираније паганских ракова надзиру. Молите се за свет. На оружје! Напади су исти у сваком нивоу тежине, али они више штете на тврђи тешкоћама. Научите како да избегнете нападе у Еаси Моде пре него што покушате средње или хард моду. Избегавајте све што је краљ краба шутира, осим за себе. Можете да преместите у целом простору у којем је он у.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Ракетни бацач ајкула за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово сирене флеш игра се зове Ракетни бацач ајкула. И запамтите ово је бесплатне игра зове Ракетни бацач ајкула и то је у вези са сирене. Наша нова игра Ракетни бацач ајкула је једна од најбољих игара сирене можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Ракетни бацач ајкула да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Ракетни бацач ајкула
НАЗАД

сирене највише одиграних утакмица