Besplatne Igre

Слагалице комад по комад Симпсонових

Игра Мозгалица

Слагалице комад по комад Симпсонових

Слагалице комад по комад Симпсонових Оцена: 3/10

Слагалице комад по комад Симпсонових игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Загонетка у којој притиском на дугмекомад изгледа да се постави, и гурните да имају следећи комад. Забавите се раде ове загонетке од протагониста најлуђих анимираној серији телевизије (Симпсонови). Да бисте довршили слагалице, морате ставити комад ирачунар вам говори када сте ставили комад, кликните на црвено дугме инови део слике који треба погледати где поставите појави. Дакле, да завршим да заврше слагалицу и видети пуну оригиналну слику.

Играно:

Ова игра је Играо: 108999 пута.положају 102 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 11426 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 108999 пута
Слагалице комад по комад Симпсонових

Оригинална игра да заврше слагалицу у којој се појављују комада један по један. Кликните на црвено дугме да бисте приказали евиденцију. Имате све карте на табли за игру, али само један. Узмите комад са мишем и тражи своје право место са слике. Комади су правоугаоног облика. Да ли можете да видите оригиналну слику иза али са дуллер бојама. Претражи сајт сваку картицу и кликните на дугме заследећи. Слика сцене из анимираног серијала у коме видимо сви ликови уживају опуштајући дан на води.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Слагалице комад по комад Симпсонових за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Мозгалица флеш игра се зове Слагалице комад по комад Симпсонових. И запамтите ово је бесплатне игра зове Слагалице комад по комад Симпсонових и то је у вези са Мозгалица. Наша нова игра Слагалице комад по комад Симпсонових је једна од најбољих игара Мозгалица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Слагалице комад по комад Симпсонових да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Слагалице комад по комад Симпсонових
НАЗАД

Мозгалица највише одиграних утакмица

ланац у боји ИГРАЈ ►

ланац у боји

6
6 од 10 - 4636 гласова
Одиграно
53021
пута

кликните за подударање боја за брисање их - можете да избришете цео ГРИД? користити б& ...

шкриња лактарош ИГРАЈ ►

шкриња лактарош

5
5 од 10 - 5734 гласова
Одиграно
43433
пута

користите тастере са стрелицама за померање и радник гурнути шкриње. морате гуратl ...