Besplatne Igre

изгради геометријску структуру

Игра Мозгалица

изгради геометријску структуру

изгради геометријску структуру Оцена: 5/10

изгради геометријску структуру игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игри морате да се изгради лик који се појављује у углу као модел, користи геометријске облике добијате. Комади се могу померати у свим правцима. Потез комада са мишем, можете да користите тастере са стрелицама на тастатури. Након положеног сваки ниво, циљ ће бити теже добити, јер ће бити још делова за изградњу фигуру све већи.Игра која ће вас мислити и бити добро време забавља математичких проблема. Ако волите загонетке ово је своју игру.

Играно:

Ова игра је Играо: 7364 пута.положају 2485 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 46 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7364 пута
изгради геометријску структуру

Преместите делове за изградњу геометријску фигуру који модел који ви предлажете. Ова игра је инспирисана Рубикова коцка механике, тродимензионална слагалица која се састоји од коцке изграђен од 27 мањих коцкица око осе које омогућавају да промени положај. Рубикове коцке сматра најпродаванијих играчка у свету. Ту је геометријска фигура која је модел и морате да компонује картицу користећи делове које сте добили као цигле да изгради кућу. Свака слика је тежа од претходне, морате да их стане више чипова сваки пут да се кроз ниво.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове изгради геометријску структуру за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Мозгалица флеш игра се зове изгради геометријску структуру. И запамтите ово је бесплатне игра зове изгради геометријску структуру и то је у вези са Мозгалица. Наша нова игра изгради геометријску структуру је једна од најбољих игара Мозгалица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом изгради геометријску структуру да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

изгради геометријску структуру
НАЗАД

Мозгалица највише одиграних утакмица

ланац у боји ИГРАЈ ►

ланац у боји

6
6 од 10 - 4632 гласова
Одиграно
51423
пута

кликните за подударање боја за брисање их - можете да избришете цео ГРИД? користити б& ...