Besplatne Igre

Премештање жабе на другу страну

Игра Мозгалица

Премештање жабе на другу страну

Премештање жабе на другу страну Оцена: 7/10

Премештање жабе на другу страну игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Крећете три жабе десна на лево и обрнуто. Имате три мушка жабе су са леве стране, а ви морате да ставите уместо три на десној страни. Три жене су жабе и имају право да заврше утакмицу са леве стране. Игра логике која ће вам дати неке забавно забаве. Можете да померите једну животињу у једном тренутку. Тестирајте своје вештине и логику да заврши три на свакој страни променило. Жаба може да се креће поруку или скок на другу жабу. Покушајте да га брзо решити. Имате опцију да покрене преко ако се заглавите.

Играно:

Ова игра је Играо: 11938 пута.положају 3091 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 122 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 11938 пута
Премештање жабе на другу страну

Логика игра у којој морате да померите три елемента са једне стране екрана на другу. Треба да се померите жабе у тренутку, можете само да преместите напразан или скакање на другом месту. Они не могу да иду више од два објекта у скоку. Идеш да разбију главу да га добијете у најкраћем могућем року. Добра ствар је да када иматерешење може да реши за мање времена следећи пут. Веома забавна активност, идете да потраје да видим како да га реши. Погодан за све узрасте, али има ниво тежине, што га чини боље да игра одређену старост. Али, то је добра пракса да сва деца са активношћу као што је овај, који им омогућава да остваре своју интелигенцију.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Премештање жабе на другу страну за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Мозгалица флеш игра се зове Премештање жабе на другу страну. И запамтите ово је бесплатне игра зове Премештање жабе на другу страну и то је у вези са Мозгалица. Наша нова игра Премештање жабе на другу страну је једна од најбољих игара Мозгалица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Премештање жабе на другу страну да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Премештање жабе на другу страну
НАЗАД

Мозгалица највише одиграних утакмица

ланац у боји ИГРАЈ ►

ланац у боји

6
6 од 10 - 4636 гласова
Одиграно
53784
пута

кликните за подударање боја за брисање их - можете да избришете цео ГРИД? користити б& ...