Besplatne Igre

Креирајте чудовишта

Игра одећу

Креирајте чудовишта

Креирајте чудовишта Оцена: 5/10

Креирајте чудовишта игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Забавите се стварањем сопственог чудовиште! Можете да промените боју коже и уклонити или додати делове колико хоћеш. Имају велике очи и мали на тржишту. Венчање може бити отворен или осмех. Комбинујте боје ваше коже са мрљама. гигант очи или мале очи. Можете да направите чудовиште са роговима, два, четири или колико хоћеш. И једног величине. Имате све елементе да стави на делове тела. Забаван и оригиналан да створи бића. Савршена игра за децу. Можете да штампате да смањи Папер Монстерс смешне фигуре.

Играно:

Ова игра је Играо: 29397 пута.положају 664 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 2066 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 29397 пута
Креирајте чудовишта

Активност за децу у којој морате да креирате чудовишта. Плаво чудовиште које можете ставити обојене флеке. Створење са веома дугим рукама. Можете да одаберете величину и облик очију. Имају рогове много различитих величина које можете изабрати, али такође можете да користите ове форме ставити на друге делове тела, попут канџи. Уста може бити насмејани или очњаке зуба. Креирање забавно бити да можете ставити све очи, рогове или врат желите. Када завршите можете да одштампате резултат имати забавно чудовиште да украсите или да предузме у школу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Креирајте чудовишта за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово одећу флеш игра се зове Креирајте чудовишта. И запамтите ово је бесплатне игра зове Креирајте чудовишта и то је у вези са одећу. Наша нова игра Креирајте чудовишта је једна од најбољих игара одећу можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Креирајте чудовишта да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Креирајте чудовишта
НАЗАД

одећу највише одиграних утакмица

Мицкеы моди и минние ИГРАЈ ►

Мицкеы моди и минние

5
5 од 10 - 26362 гласова
Одиграно
281718
пута

Слатка миша равнати. У овој игри ћете морати да се облаче ове лепе мишеве горе. Изабер ...