Besplatne Igre

Милеи Цирус роцк хаљине

Игра одећу

Милеи Цирус роцк хаљине

Милеи Цирус роцк хаљине Оцена: 5/10

Милеи Цирус роцк хаљине игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом прерушити се игре моћи ћете да се сетите шта су рок одела од Милеи Цирус. Запамтите, када певач је глумио у серији Ханнах Монтана на Дизни каналу? У то време је био уметник када је порастао на славу, а ова игра нуди широк спектар одеће рок ​​и модеран стил да обучем Милеи. Такође можете да додате неке детаље и прибор за завршетак јој одећу, као што су марамице, мараме и неке гитаре. Хвала теби, певачица Мајли Реј Сајрус ће модерно одевени са дугом косом је носила у првој фази своје каријере.

Играно:

Ова игра је Играо: 9988 пута.положају 2402 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 204 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9988 пута
Милеи Цирус роцк хаљине

Глумица и певачица Мајли Реј Сајрус је постао познат по играње Ханнах Монтана карактер. Да ли сте знали да је њено рођење име је судбина Нада Сајрус? Мајли је објавио четири студијска албума, који се под називом Меет Милеи Цирус (2007), Бреакоут (2008), не могу да Бе Тамед (2010) и Бангерз (2013). Она је такође појавио у неколико филмова, неки играју карактер, а други прави изглед камеја, појављују као себе. Мајли је увек обучена по последњој моди у, уз модерне и савремене одеће.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Милеи Цирус роцк хаљине за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово одећу флеш игра се зове Милеи Цирус роцк хаљине. И запамтите ово је бесплатне игра зове Милеи Цирус роцк хаљине и то је у вези са одећу. Наша нова игра Милеи Цирус роцк хаљине је једна од најбољих игара одећу можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Милеи Цирус роцк хаљине да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Милеи Цирус роцк хаљине
НАЗАД

одећу највише одиграних утакмица

Мицкеы моди и минние ИГРАЈ ►

Мицкеы моди и минние

5
5 од 10 - 26362 гласова
Одиграно
281720
пута

Слатка миша равнати. У овој игри ћете морати да се облаче ове лепе мишеве горе. Изабер ...