Besplatne Igre

Парк Диснеи Царс

Игра паркирање

Парк Диснеи Царс

Парк Диснеи Царс Оцена: 6/10

Парк Диснеи Царс игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ваш циљ у овој игри је бесплатно онлине да паркирају аутомобил сваком госту и да га врати назад када сте тако питао. Када ауто стигне, тражити паркинг места исте боје као ауто, јер они имају одговарајућу форму. Превуците слугу на аутомобилу. Две стрелице ће се појавити на предњем и задњем делу аутомобила. Ако кликнете и превучете предњу стрелицу ћете напред ауто. Ако превучете леђа један, ви ћете га померити назад. Када је возило паркирано Превуците слугу до кључног штанду у средини екрана. Затим кликните на означену тачку да ту руци кључ. Уколико гост жели да врати његов / њен ауто, идите до кабине прво, узмите истакнуту кључ, идите у кола и возе их до излаза. Ако желите мотора и аутомобила, препоручујемо сајт: Iznajmljivanje automobila за најбоље аутомобиле са јефтиним ценама.

Играно:

Ова игра је Играо: 8695 пута.положају 3011 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 40 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8695 пута
Парк Диснеи Царс

Дефиниција паркирања је чин заустављања возила и остављајући га празна. Паркинг објекти су изграђени у комбинацији са неким зградама, тако да људи могу да користе зграду приступити лако.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Парк Диснеи Царс за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово паркирање флеш игра се зове Парк Диснеи Царс. И запамтите ово је бесплатне игра зове Парк Диснеи Царс и то је у вези са паркирање. Наша нова игра Парк Диснеи Царс је једна од најбољих игара паркирање можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Парк Диснеи Царс да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Парк Диснеи Царс
НАЗАД

паркирање највише одиграних утакмица

3Д БМВ паркинг ИГРАЈ ►

3Д БМВ паркинг

5
5 од 10 - 1610 гласова
Одиграно
21789
пута

Бесплатна онлине игра у којој морате да паркирате сиви БМВ, са потпуно 3Д окружењу. Мо ...

собар парк ИГРАЈ ►

собар парк

5
5 од 10 - 708 гласова
Одиграно
15440
пута

У овој игри ти си собар парку, ваши клијенти су јединствени тако да морате да пазите д ...