Besplatne Igre

Парк са Прецисион

Игра паркирање

Парк са Прецисион

Парк са Прецисион Оцена: 7/10

Парк са Прецисион игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Да ли сте вешт возач фокусиран на прецизност паркирања? Или само почетник који једва зна како да возим? Ако мислите да сте велики у руковању било ког аутомобила, пробајте ову нову узбудљиву игру паркинг и видите како можете да мешају забаву са неким незгодним гостима. Користите тастере са стрелицама да бисте преместили аутомобил, и гледајте да је предњи део аутомобила се суочава реч "Фронт" написан на паркинг место, и да је задњи део аутомобила је на речи "Назад". Будите опрезни да не разломи свој аутомобил, а паркирати га у најкраћем могућем року!

Играно:

Ова игра је Играо: 9006 пута.положају 2813 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 64 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9006 пута
Парк са Прецисион

Паркинг је чин заустављања возила и остављајући је празна више од одређено време. Паркирање на једној или обе стране пута је обично дозвољено, мада често са ограничењима, а не увек исти према земљи. Паркиралиштима, као и гараже, изграђене су у комбинацији са већини зграда да олакша долазак и одлазак корисника зграде затвора.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Парк са Прецисион за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово паркирање флеш игра се зове Парк са Прецисион. И запамтите ово је бесплатне игра зове Парк са Прецисион и то је у вези са паркирање. Наша нова игра Парк са Прецисион је једна од најбољих игара паркирање можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Парк са Прецисион да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Парк са Прецисион
НАЗАД

паркирање највише одиграних утакмица

3Д БМВ паркинг ИГРАЈ ►

3Д БМВ паркинг

5
5 од 10 - 1610 гласова
Одиграно
21759
пута

Бесплатна онлине игра у којој морате да паркирате сиви БМВ, са потпуно 3Д окружењу. Мо ...

собар парк ИГРАЈ ►

собар парк

5
5 од 10 - 708 гласова
Одиграно
15417
пута

У овој игри ти си собар парку, ваши клијенти су јединствени тако да морате да пазите д ...