Besplatne Igre

Камион Паркинг

Игра паркирање

Камион Паркинг

Камион Паркинг Оцена: 4/10

Камион Паркинг игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Бесплатне онлине паркинг игра, али са тежином великог камиона возила као што је овај. Паркинг игра дизајнирана у потпуности у 3Д, тако да можете паркирати у три димензије. Возим камион са стрелицама да се паркира у рупу коју сте добили, без пада са било препрека. У сваком нивоу морате да паркирате на другачији начин и имају различите препреке, које ће бити све више и теже. Диск вашег камиона на истакнуте области пре него што време истиче. Да ли возите? Наравно, ако и ова игра ће вам се лепо провести и има неке веома добру графику у три димензије.

Играно:

Ова игра је Играо: 14068 пута.положају 1603 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 4.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Оцена на основу 650 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 14068 пута
Камион Паркинг

Вожња камиона није лако и то нема никакве везе са вожњу нормалан ауто. Иако не сличност са реалношћу, добићете идеју о томе како мало управљивост са овим возилима са ове игре се паркира камион у 3Д. Померите возило на простор који вам говори и пазите, не можете имати несрећу са другим аутомобилима или камионима или изгубити утакмицу. Камиони су велике моторна возила и тешко за руковање. Морате да имате сву своју контролу тако да могу да постану добро паркирао расположивог простора. Они су тешка возила.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Камион Паркинг за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово паркирање флеш игра се зове Камион Паркинг. И запамтите ово је бесплатне игра зове Камион Паркинг и то је у вези са паркирање. Наша нова игра Камион Паркинг је једна од најбољих игара паркирање можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Камион Паркинг да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Камион Паркинг
НАЗАД

паркирање највише одиграних утакмица

3Д БМВ паркинг ИГРАЈ ►

3Д БМВ паркинг

5
5 од 10 - 1610 гласова
Одиграно
21789
пута

Бесплатна онлине игра у којој морате да паркирате сиви БМВ, са потпуно 3Д окружењу. Мо ...

собар парк ИГРАЈ ►

собар парк

5
5 од 10 - 708 гласова
Одиграно
15440
пута

У овој игри ти си собар парку, ваши клијенти су јединствени тако да морате да пазите д ...