Besplatne Igre

Паркирање возила за тешке

Игра паркирање

Паркирање возила за тешке

Паркирање возила за тешке Оцена: 5/10

Паркирање возила за тешке игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ваш посао у овом бесплатне онлине игре је да паркира камион на одређеном месту. Али успут ћете наићи различите препреке. Имају неколико врста возила за вожњу. Морате да возите дизалице, аутобуси, возови, бродови и хеликоптери. Контролише смер ка обе стране, на полеђини и проследите са стрелицама. Поред тога, постоји ноћни режим. Морате да мислите како да реши загонетке. У лаким верзији игре, имате четири нумере које можете користити на било ком нивоу.

Играно:

Ова игра је Играо: 12746 пута.положају 1701 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 256 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 12746 пута
Паркирање возила за тешке

Паркирајте камион је један од најтежих задатака за возач камиона. Величина возила отежава маневрисање. Овај камион симулатор, морате да померите кола да га одведе до паркинга додељена паркинга. Морате маневар избегавања различите препреке које се јављају на путу. Поред камиона сте у стању да вози дизалице, возове, бродове и друге различите возила. Веома добар начин да се научи да се паркира.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Паркирање возила за тешке за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово паркирање флеш игра се зове Паркирање возила за тешке. И запамтите ово је бесплатне игра зове Паркирање возила за тешке и то је у вези са паркирање. Наша нова игра Паркирање возила за тешке је једна од најбољих игара паркирање можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Паркирање возила за тешке да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Паркирање возила за тешке
НАЗАД

паркирање највише одиграних утакмица

3Д БМВ паркинг ИГРАЈ ►

3Д БМВ паркинг

5
5 од 10 - 1610 гласова
Одиграно
21807
пута

Бесплатна онлине игра у којој морате да паркирате сиви БМВ, са потпуно 3Д окружењу. Мо ...

собар парк ИГРАЈ ►

собар парк

5
5 од 10 - 708 гласова
Одиграно
15454
пута

У овој игри ти си собар парку, ваши клијенти су јединствени тако да морате да пазите д ...