Besplatne Igre

Летећи пингвини

Игра пингвини

Летећи пингвини

Летећи пингвини Оцена: 6/10

Летећи пингвини игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, ви сте пингвина који треба да достигне 120 метара, а затим скаче све можете да лети високо. Морате да изаберете пингвина од три које су на леденом блоку. Кликните мишем да направи скок пингвина и када пингвин остаје у ваздуху, морате да брзо кликните на њу, јер ако притиснете леви тастер миша, животиња пада. Циљ игре је да се што је могуће већи и остати у ваздуху путем кликова. Да ли сте знали да пингвини не могу заправо лети?

Играно:

Ова игра је Играо: 19365 пута.положају 1096 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 1048 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 19365 пута
Летећи пингвини

пингвини игра у којој морате да изаберете један од три птице тамо плутају на санта леда на Арктику води. Када кликнете мишем на птице, овај скок као висок као могуће, када престане да расте клик миша веома брзо у телу животиње да одржи корак и не пада. Можете победити ако и даље животињу онолико пута колико је могуће у ваздуху. То је једноставан али веома заразна игра, можете ићи и нервирати се сваки пут. Животиње су забавни и ове птице више. Иако лети је веома забавна игра.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Летећи пингвини за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово пингвини флеш игра се зове Летећи пингвини. И запамтите ово је бесплатне игра зове Летећи пингвини и то је у вези са пингвини. Наша нова игра Летећи пингвини је једна од најбољих игара пингвини можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Летећи пингвини да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Летећи пингвини
НАЗАД

пингвини највише одиграних утакмица

Тучњак и ајкула ИГРАЈ ►

Тучњак и ајкула

6
6 од 10 - 872 гласова
Одиграно
24044
пута

У овој игри, морате да преместите пингвини на безбедно место, јер они могу бити појед& ...

Пингвини са звуком ИГРАЈ ►

Пингвини са звуком

4
4 од 10 - 490 гласова
Одиграно
17284
пута

У овој игри, морате да поновите низ светла и звукова. Јер, кликнете на пингвине са мишk ...