Besplatne Igre

Платформа

Играјте игре Платформа

Платформа Игре

Платформа игре, тако да можете забавити сваког дана на нашем сајту, без инсталације или преузимање ништа. Ваша онлине рекреативни и забавни простор.

Платформа Бесплатне Игре

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Препоручена Платформа игра

Димензиона Демон

 Димензиона Демон игра ИГРАЈ ►

Веома оригинална платформа игра у којој мали демон мора дk ... Прочитај више

Платформа фрее игре да играју бесплатно на српском и Платформа фрее фласх игре да се играју са најновијим играма сваки дан

Платформа Онлине Игре

Ново у Платформа

Платформа

Играјте бесплатне онлине игре на српском. Игре за континуираних екранима који се превазилази нивоа до нивоа у поставку са препрекама свих врста, вештине и забаве заједно. Скок игре платформи. Екрани где морате да идете ниво по ниво креће. Идете екране који су на различитим нивоима, па игре су тзв. Морате прећи на површинама на различитим нивоима. Циљ је да се постигне до краја сваког екрана. Често ћете морати да идете прикупљање златника, накит, награде или било шта друго на путу. Покрет је базиран на хоризонталној расељења на лево или десно. Да би се превазишла екран морате да покренете на право да се до краја и прешли на следећи ниво. Да ли је видео игра која укључује коришћење аватар да скочи између спуштених платформи, преко препрека, или како да унапреди игру. Изазови су познати као скакање слагалице.

Платформа Бесплатне игре, који су стварно смешно да играју бесплатно Платформа фласх игре. Ова категорија се односи на Скок игре платформи. Платформа је игра видео игре жанр карактерише потребе да хода, трчи, скаче, лети, плива или се попне на више платформи и површина, са непријатељима, а сакупљање предмета да заврши игру. На истражном платформа видео игрице имају другачији стил игре на традиционалне платформе, углавном у већем сценарију, морате да путујете неколико пута и у неколико праваца. Игра у којој играч мора да прескочи / у / на објекте / платформе како би завршили игру. Игра у којој заједничке теме обухватају сакупљање ствари, борба мале непријатеље и нивоима, са шефом битку на крају. Примери - Марио, Сониц, Раиман. Обично повезује са играчкој конзоли, било је много важна платформа игре пуштен видео аркадама, као и за хандхелд играчких конзола и кућних рачунара.. Овде ћете наћи Платформа бесплатне игре да играју на српском језику, без потребе да инсталирате или преузмете било шта на рачунару, наши садржаји су 100% поуздани. Нови Платформа игре које су свакодневно ажурирани и најбоље игре за децу. Платформа дневне бесплатне игре и видео игре које можете да користите на рачунару и поделите их са вашим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама као што су Фацебоок, Твиттер или Гоогле Плус.