Besplatne Igre

Именовање Покемон

Игра Покемон

Именовање Покемон

Именовање Покемон Оцена: 9/10

Именовање Покемон игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ова бесплатна онлине игра је направљена за оне Покемон наказе који мисле да знају целу прву генерацију Покемон. Ако сте завршили Покемон плава и црвена за Нинтендо Гаме Бои, ова бесплатна онлине игра ће вас тестирати и видети да ли сте ухватили их све! Све што треба да урадите је да кликнете плаи тако да силуете Покемон почети да се појављују. Морате да погоди, само гледајући њихове структуре, која се појавила Покемон. Једноставно упишите га са тастатуре. Што пре то погодити, више поена ће бити награђени. Ако не знате, можете једноставно да га прескочите, а ви ћете се бавити касније. Након што су играли неколико пута, можете погледати у галерији да бисте видели Покемон који су се појавили, оне које сте погодили и оне које не раде. Играјте се са пријатељима, тако да можете да сазнате који од вас зна највише о првој генерацији Покемон! Такође, док је једна игра, а други могу да гледају да не вара тражењем одговоре на Интернету.

Играно:

Ова игра је Играо: 10774 пута.положају 2295 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 9.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Оцена на основу 110 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10774 пута
Именовање Покемон

Покемони је медијски објављено франшиза и углавном у власништву Нинтендо, као део франшизе. За разлику од онога што многи људи мисле, видео игрице су пуштени много раније него аниме. То је најпродаванији франшиза на свету, иза само Супер Марио, и Нинтендо. Првобитни Покемон игре биле роле-плаиинг гамес (РПГ) са елементом стратегије, а они су имали небројено наставке који су и даље најпродаванији свуда.Играње на Покемон серије улоге-играње видео игара (РПГ) подразумева хватање и обуку од разних измишљених бића зове Покемони и користећи их да се бори других тренера. Да ли сте знали да је име Покемон потиче од скраћеница од јапанског назива Поцкет Монстерс?

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Именовање Покемон за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Покемон флеш игра се зове Именовање Покемон. И запамтите ово је бесплатне игра зове Именовање Покемон и то је у вези са Покемон. Наша нова игра Именовање Покемон је једна од најбољих игара Покемон можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Именовање Покемон да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Именовање Покемон
НАЗАД

Покемон највише одиграних утакмица

у лов Покемон ИГРАЈ ►

у лов Покемон

5
5 од 10 - 25728 гласова
Одиграно
262292
пута

У овој игри ћете морати пуцати Покемон све што видите, али су покренути много жури, а а ...

Боја за пикацху ИГРАЈ ►

Боја за пикацху

6
6 од 10 - 34510 гласова
Одиграно
259577
пута

Игра дете које ћете морати да да боју на Покэмон вас видим. Можете комбиновати све бо& ...