Besplatne Igre

Моћни ренџери Флиинг Зорд

Игра Моћни ренџери

Моћни ренџери Флиинг Зорд

Моћни ренџери Флиинг Зорд Оцена: 7/10

Моћни ренџери Флиинг Зорд игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ова бесплатна онлине игра је савршен за оне љубитеље Повер Рангерс, јер мозете летети зорд стари дводимензионалну врсту стрелац игре. Зар сте одувек желели да буде Повер Рангер? Са овом бесплатне онлине игре, бићете у могућности да то учини, колико год желите. Користите тастере са стрелицама за померање и размакницу да пуца. Избегавајте да их удари, и прикупи све појачања и здравље које ћете наћи дуж нивоу.Добра ствар у вези ове игре је да можете да преместите лево, тако да ако сте оставили нешто, можете да се вратите и да га убије или га, у зависности од тога шта је то.

Играно:

Ова игра је Играо: 8116 пута.положају 3331 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 14 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8116 пута
Моћни ренџери Флиинг Зорд

Моћни ренџери Мистиц Форце је четрнаеста сезона Повер Рангерс франшизе.Емисија је прилагођена из серије под називом Супер сентаи, као и са свим Повер Рангерс серије. Мистиц Форце је преузет из 29. серије Махоу Сентаи Магирангер. То је званично премијерно 20. фебруара 2006.Емисија је увек била у вези са неким тимовима костимираним херојима прилагођене да створи низ Дечје телевизије. Будући да су нека врста нинџи који имају пуно снаге и може да уради много других ствари, насиље акција намењена деци подигао много почетне критике. Међутим, некако је успео да настави, а од 2013, франшиза се састоји од 20 телевизијских и две позоришне сезоне филмова. Да ли сте знали да је у току 2003 и 2010 франшиза је у власништву Тхе Валт Диснеи Цомпани?Остатак времена, серија је у власништву његовог творца, Хаим Сабан.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Моћни ренџери Флиинг Зорд за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Моћни ренџери флеш игра се зове Моћни ренџери Флиинг Зорд. И запамтите ово је бесплатне игра зове Моћни ренџери Флиинг Зорд и то је у вези са Моћни ренџери. Наша нова игра Моћни ренџери Флиинг Зорд је једна од најбољих игара Моћни ренџери можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Моћни ренџери Флиинг Зорд да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Моћни ренџери Флиинг Зорд
НАЗАД

Моћни ренџери највише одиграних утакмица

Снага ренџер рухо ИГРАЈ ►

Снага ренџер рухо

5
5 од 10 - 8040 гласова
Одиграно
77775
пута

Снага ренџер носе одећу колико да се боре за њихов свакодневни живот. Ако желите да с ...