Besplatne Igre

Риболов Рибе, али не Трасх

Игра Риболов

Риболов Рибе, али не Трасх

Риболов Рибе, али не Трасх Оцена: 7/10

Риболов Рибе, али не Трасх игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игре, ваш циљ је да ухвати рибу тако брзо као што можете док избегавање других објеката и не покушава да се ударио гром. Ваша енергија трака на врху екрана је представљена црвене линије и смањује ако не ухвати било рибе или ако видите нешто што није риба. Ту ће бити све врсте различитих риба, и сваки ће вам дати различите нивое енергије. За репродукцију, померите миша са једне на другу страну да се креће брод, и држите тастер миша да бисте послали штап риболов у дубине, а затим га пустите да га покупи. На путу опоравка, он ће покупити све што додирне.

Играно:

Ова игра је Играо: 8444 пута.положају 3130 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 22 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8444 пута
Риболов Рибе, али не Трасх

Ово је игра о риболову који је потпуно бесплатан. Све што треба да урадите је да ухвати што више риба као што можете пре него што енергија црвена трака нестане, јер је енергија бар је ваше здравље, а то може да се испразни за риболов нешто што није риба (боот, да .. или смеће,. уопште) или тако што је ударио гром. Ако држите тастер миша довољно дуго, кука ће сићи све до дна. Ако пустите дугме док га држите, кука врати на површину, покупите све што се дотакне на путу. Знајући ово, то је ваш посао да држите тастер миша довољно дуго и померите удицу да се избегне било какав покупити смеће. После неколико пракси, сазнаћете да је један од најједноставнијих игара икада, као и један од највише заразна и забавна!

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Риболов Рибе, али не Трасх за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Риболов флеш игра се зове Риболов Рибе, али не Трасх. И запамтите ово је бесплатне игра зове Риболов Рибе, али не Трасх и то је у вези са Риболов. Наша нова игра Риболов Рибе, али не Трасх је једна од најбољих игара Риболов можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Риболов Рибе, али не Трасх да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Риболов Рибе, али не Трасх
НАЗАД

Риболов највише одиграних утакмица

полудим за риболов ИГРАЈ ►

полудим за риболов

5
5 од 10 - 7448 гласова
Одиграно
114268
пута

риболов многе рибе како га може у ограниченом временском периоду. након улов рибе и ...

голдфисх здјела ИГРАЈ ►

голдфисх здјела

5
5 од 10 - 7700 гласова
Одиграно
91370
пута

у овој игри риболова запањујуће зависност морате ухватити највреднијих објеката ...