Besplatne Igre

ванземаљце

Игра Робот

ванземаљце

ванземаљце Оцена: 7/10

ванземаљце игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игре, да ће играти као луди окупатора робота ванземаљаца који желе да нападну Земљу. Имаћете показивач миша да ћете моћи да се крећу по целом екрану.Екран прати брод, а брод прати курсор миша, па је циљ да се тамо где желите да идете, а брод ће се померити са екрана аутоматски креће. Ако кликнете на дугме, да ће отпустити одабране оружје, тако да циљ до оних досадних зграда и животиња! Да бисте изабрали други оружје, држите размакницу или средњи точкић миша, и укаже на оружје које желите да изаберете. Морам да их све уништити!

Играно:

Ова игра је Играо: 8126 пута.положају 3423 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 22 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 8126 пута
ванземаљце

Момак који сте видели у овој игри изгледа да је мало луд. Све што се да видети у игри је свемирски брод кретање кроз простор, и нека врста робота ванземаљаца унутар њега, који само каже да жели да уништи Земљу. Тада почиње игра, а приметите да сте добили да пилот ратни брод. Убити све врсте животних облика и структура. Чак и ако су штале и краве. Сви они заслужују да умру. И, из неког разлога, више уништити, моћнији ваше оружје постану. Дакле, као што сте унапред, бићете у могућности да се суочи са све веће и веће градове.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове ванземаљце за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Робот флеш игра се зове ванземаљце. И запамтите ово је бесплатне игра зове ванземаљце и то је у вези са Робот. Наша нова игра ванземаљце је једна од најбољих игара Робот можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом ванземаљце да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

ванземаљце
НАЗАД

Робот највише одиграних утакмица

изградити робота 2 ИГРАЈ ►

изградити робота 2

5
5 од 10 - 41606 гласова
Одиграно
315203
пута

изградити робот из доста делова ћакнут затим узети сцреенсхот и ставите га у фото г ...

одбрана робот ИГРАЈ ►

одбрана робот

5
5 од 10 - 7080 гласова
Одиграно
89677
пута

ви сте џин робот, и морате пуцати напада све што вас. постоје многе надоградње и многе ...

робот територије ИГРАЈ ►

робот територије

5
5 од 10 - 4300 гласова
Одиграно
57095
пута

пуцање игра постављена у робота са будућим осакаћење све око себе. уништити и прева ...