Besplatne Igre

Заштитите краљевство

Игра Фантазијска игра улога

Заштитите краљевство

Заштитите краљевство Оцена: 6/10

Заштитите краљевство игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Играње улога игра у којој морате да заштитите своје краљевство. Морате да путују кроз различите сценарије и штите своју територију од непријатељских напада. Гуштери чудовишта које морате да нападне са својим стрелаца и војника. Поставите напад и надзора поруке са вашим мишем и спреман да брани инвазију царства. Иоур Армс стреличари пуцају из даљине, војници бране своје ставове са оружјем.

Играно:

Ова игра је Играо: 7405 пута.положају 3548 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 22 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7405 пута
Заштитите краљевство

Игра рат где ратници нападају своју територију. Морате да поставите поруке одбране и безбедности у најбољем положају. Поставите своје одбране у позицијама да одбијају инвазију. Различите врсте имају различите вештине војника. Стрелци пуцати стрелице издалека. Војници могу да се боре са мачевима изблиза. Покушајте непријатељи не достигне центар вашој територији. Морате да заустави свих противничких снага у њиховом нападу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Заштитите краљевство за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Фантазијска игра улога флеш игра се зове Заштитите краљевство. И запамтите ово је бесплатне игра зове Заштитите краљевство и то је у вези са Фантазијска игра улога. Наша нова игра Заштитите краљевство је једна од најбољих игара Фантазијска игра улога можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Заштитите краљевство да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Заштитите краљевство
НАЗАД

Фантазијска игра улога највише одиграних утакмица

супер потајан ИГРАЈ ►

супер потајан

5
5 од 10 - 3494 гласова
Одиграно
33572
пута

пустоловна игра, јер сањање може бити забавно и врло необично искуство. унесите сан &# ...

Алиен Инвасион ИГРАЈ ►

Алиен Инвасион

7
7 од 10 - 62 гласова
Одиграно
10074
пута

Метропола Острво је нападнута од стране радиоактивним мутанта грешке након експл ...