Besplatne Igre

Загонетке са сценама из Симпсон

Игра Симпсонови

Загонетке са сценама из Симпсон

Загонетке са сценама из Симпсон Оцена: 6/10

Загонетке са сценама из Симпсон игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Уживајте играјући ове загонетке са 6 различитих сцена из филмова или других слика прилагођене карактеру Тхе Симпсонс. Да би слагалице, превуците и отпустите комадиће да своје право место. Симпсон породица је породица измишљених ликова у анимираном серији Тхе Симпсонс. Свака сцена је подељена на слике морате да се вратите стави на своје место, померите миш сваку слику на месту ви мислите да је тачан. Циљ је да видите комплетну оригиналну слику као што је првобитно било.

Играно:

Ова игра је Играо: 19325 пута.положају 1094 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 1024 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 19325 пута
Загонетке са сценама из Симпсон

Игра у којој морате да направите низ загонетки са сликама ликова из Симпсонових. Слике у имитирају филмова, ТВ серија и смешне сцене ликова. Свака од ових слика су подељени у комаде, морате да поставите сваки од ових комада на правом месту. Пронађите положај сваког у пуном слици како бисте видели целу сцену као што је првобитно било. Смешне слике са неким од најомиљенијих и познатих ликова у историји телевизије.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Загонетке са сценама из Симпсон за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Симпсонови флеш игра се зове Загонетке са сценама из Симпсон. И запамтите ово је бесплатне игра зове Загонетке са сценама из Симпсон и то је у вези са Симпсонови. Наша нова игра Загонетке са сценама из Симпсон је једна од најбољих игара Симпсонови можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Загонетке са сценама из Симпсон да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Загонетке са сценама из Симпсон
НАЗАД

Симпсонови највише одиграних утакмица

Хомер и Фландрија ИГРАЈ ►

Хомер и Фландрија

5
5 од 10 - 19832 гласова
Одиграно
187658
пута

игра у којој сте Хомер Симпсон, ваш задатак је да прекинете Фландрија породице пуца ...