Besplatne Igre

Хомер Симпсон\'с Јигсау

Игра Симпсонови

Хомер Симпсон\'с Јигсау

Хомер Симпсон\\\'с Јигсау Оцена: 6/10

Хомер Симпсон\'с Јигсау игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Да би слагалице, морате да кликните и превуците комада са мишем да их стане. То је сцена из играног филма о познатим ликовима из цртаних филмова Симпсонови. На слици морате да компонујете видимо Хомера Симпсона на Врецкинг Балл који вас води директно на џиновском виљушком. Гигант виљушка је део рекламног плаката на путу. Филм је заснован на историји америчке породичне забаве са Хомер Симпсон као отац, који је стално упада у невоље и авантура. Завршите целу слику која повезује све делове за пуну слику и победу.

Играно:

Ова игра је Играо: 22154 пута.положају 873 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 1448 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 22154 пута
Хомер Симпсон\'с Јигсау

Да ли сте видели филм о Тхе Симпсонс? Ова слагалица је сцена у овом анимираном филму. Хомер Симпсон је отац, чувени јунак цртаних серија која се емитује на телевизији много година, су мајка и троје деце живи у америчком граду Спрингфилду. Они увек упадају у невоље и авантура са осталим грађанима града, као свештенику, полиције, градоначелник, комшија, директор школе, возач аутобуса, наставник, деца, радници биљних нуклеарним, пријатељи траци и другим протагонистисерија.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Хомер Симпсон\'с Јигсау за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Симпсонови флеш игра се зове Хомер Симпсон\'с Јигсау. И запамтите ово је бесплатне игра зове Хомер Симпсон\'с Јигсау и то је у вези са Симпсонови. Наша нова игра Хомер Симпсон\'с Јигсау је једна од најбољих игара Симпсонови можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Хомер Симпсон\'с Јигсау да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Хомер Симпсон\\\'с Јигсау
НАЗАД

Симпсонови највише одиграних утакмица

Хомер и Фландрија ИГРАЈ ►

Хомер и Фландрија

5
5 од 10 - 19832 гласова
Одиграно
187757
пута

игра у којој сте Хомер Симпсон, ваш задатак је да прекинете Фландрија породице пуца ...