Besplatne Igre

Слагалице од породице Симпсон на софи

Игра Симпсонови

Слагалице од породице Симпсон на софи

Слагалице од породице Симпсон на софи Оцена: 5/10

Слагалице од породице Симпсон на софи игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Сви чланови породице Симпсон: Хомер, Барт, Маггие, Лиса и Марге седи на каучу у својој дневној соби у цртаних серија. Уживајте у доношењу ове слагалице забавно свих чланова породице Симпсон код куће. Да бисте довршили слагалице, морате да кликнете и превучете комада да стане их заједно поново да формирају слику. Симпсон породица је породица измишљених ликова из анимираног серијала Тхе Симпсонс. Један од најпознатијих серије цртани свих времена.

Играно:

Ова игра је Играо: 37032 пута.положају 491 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 3602 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 37032 пута
Слагалице од породице Симпсон на софи

Активност за целу породицу у којој морате да попуните слагалицу. У сцени из анимираног серијала. У слагалица измишљених ликова сви чланови породице седи на каучу у њеној дневној соби појави. Сви чланови породице су се промениле тела.Шеф сваког од ликова је у телу другог. Промена главе између њих.Дете има тело оца.Ћерка има тело мајке. Они су направили трговину.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Слагалице од породице Симпсон на софи за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Симпсонови флеш игра се зове Слагалице од породице Симпсон на софи. И запамтите ово је бесплатне игра зове Слагалице од породице Симпсон на софи и то је у вези са Симпсонови. Наша нова игра Слагалице од породице Симпсон на софи је једна од најбољих игара Симпсонови можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Слагалице од породице Симпсон на софи да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Слагалице од породице Симпсон на софи
НАЗАД

Симпсонови највише одиграних утакмица

Хомер и Фландрија ИГРАЈ ►

Хомер и Фландрија

5
5 од 10 - 19832 гласова
Одиграно
187658
пута

игра у којој сте Хомер Симпсон, ваш задатак је да прекинете Фландрија породице пуца ...