Besplatne Igre

Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака

Игра Симпсонови

Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака

Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака Оцена: 5/10

Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Уживајте добар провод раде ове загонетке од ликова у цртаних серија Симпсонови Манга класичних витезова зодијака (Саинт Сеииа). Да би слагалице, морате да кликнете и превучете комада да стане једни са другима, помоћу миша. Симпсонови је анимирана серијакоја комедија јесатирична пародија радничке класе амерички. Овде видимо као најзначајније личности у јапанским Манга витезова зодијака (Саинт Сеииа) серије.

Играно:

Ова игра је Играо: 38616 пута.положају 457 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 2716 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 38616 пута
Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака

Направите слагалица са ликовима из цртаних серија америчког Тхе Симпсонс. Ликови у серији појавила обучена као ликови из аниме и манге серије витезова зодијака, такође зове Саинт Сеииа. Прича центри на причу о групи младих ратника под називом ”свеци”, чији је главни лик Сеииа, који отуданазив серије. Ваш посао је да штити човечанство од сила зла које желе да доминирају Земљу. Сваки светац користи своју енергију повезану са универзумом. Оквири су инспирисани сваки од 88 сазвежђа на небу, па везе са хороскопом.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Симпсонови флеш игра се зове Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака. И запамтите ово је бесплатне игра зове Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака и то је у вези са Симпсонови. Наша нова игра Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака је једна од најбољих игара Симпсонови можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Пуззле Тхе Симпсонс: Книгхтс оф тхе зодијака
НАЗАД

Симпсонови највише одиграних утакмица

Хомер и Фландрија ИГРАЈ ►

Хомер и Фландрија

5
5 од 10 - 19832 гласова
Одиграно
187934
пута

игра у којој сте Хомер Симпсон, ваш задатак је да прекинете Фландрија породице пуца ...