Besplatne Igre

Слагалица од Симпсонових у Божић

Игра Симпсонови

Слагалица од Симпсонових у Божић

Слагалица од Симпсонових у Божић Оцена: 3/10

Слагалица од Симпсонових у Божић игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Налог да бисте видели ове фотографију Симпсонс у Божић санкама, морате да попуните слагалицу постављањем све своје делове.Добар начин да започнете слагалицу ставља све делове ивицама. Онда би требало да иде уклапа остатак комада на правом месту. Када Пуззле заврши, видећете Хомер спава на летелицу, обучен као Деда Мраз. Он је у пратњи Барт, Лиса, Меги и Милхоусе, носе елф костиме. Они су задужени за постављање поклоне у санке. Породичне кућни љубимци су они одговорни за повлачењем санке, али можда нису способни.

Играно:

Ова игра је Играо: 27242 пута.положају 705 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 3.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Оцена на основу 2546 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 27242 пута
Слагалица од Симпсонових у Божић

Ова слика је део једне од посебних Божић епизода Симпсонових. Ова карикатура серија је најдужи у историји телевизије, јер има преко 25 доба и од 1989 је у емитовању. Марџ не појављује у овој слагалици, она је један од главних ликова ове популарне серије америчке анимације. Ако волите гледате на ТВ-у његове авантуре, свакако вас да играју своје игре.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Слагалица од Симпсонових у Божић за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Симпсонови флеш игра се зове Слагалица од Симпсонових у Божић. И запамтите ово је бесплатне игра зове Слагалица од Симпсонових у Божић и то је у вези са Симпсонови. Наша нова игра Слагалица од Симпсонових у Божић је једна од најбољих игара Симпсонови можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Слагалица од Симпсонових у Божић да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Слагалица од Симпсонових у Божић
НАЗАД

Симпсонови највише одиграних утакмица

Хомер и Фландрија ИГРАЈ ►

Хомер и Фландрија

5
5 од 10 - 19832 гласова
Одиграно
187933
пута

игра у којој сте Хомер Симпсон, ваш задатак је да прекинете Фландрија породице пуца ...