Besplatne Igre

слагалице Хомер Симпсон истичући

Игра Симпсонови

слагалице Хомер Симпсон истичући

слагалице Хомер Симпсон истичући Оцена: 5/10

слагалице Хомер Симпсон истичући игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, морате да урадите клизне загонетке Хомер Симпсон у којој ће се појавити уперио револвер пиштољ. Да реше загонетку, морате да лиже на комаде које могу померати мишем да их померите. Када завршите исправно слагалицу видећете потпуно величине слике. Забавите се са овим и другим загонетке и слагалице од Хомер Симпсон и други чланови породице Симпсон са смешним сценама њиховог свакодневног живота, као што сте можда могли да виде дуж многих сезоне.

Играно:

Ова игра је Играо: 57301 пута.положају 263 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 3668 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 57301 пута
слагалице Хомер Симпсон истичући

Забавно слагалица оф Тхе Симпсонс, у овом случају Хомера Симпсона који је окренут са пиштољем. Не можете рећи да ли је његов непријатељски став, или једноставно још једна од неодговорности Хомеровом, који је и познат.Отац породице Симпсон је познат по томе што је особа од неколико принципа, слободна и често веома осетљива. Међутим, то је један од главних стубова на којима серије Симпсонови ослања, а један од најомиљенијих и гледаоци, јер представља стереотип неодговорног али добар родитељ, који је освојио срца милиона навијача анимирани серија од Матт Гроенинг.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове слагалице Хомер Симпсон истичући за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Симпсонови флеш игра се зове слагалице Хомер Симпсон истичући. И запамтите ово је бесплатне игра зове слагалице Хомер Симпсон истичући и то је у вези са Симпсонови. Наша нова игра слагалице Хомер Симпсон истичући је једна од најбољих игара Симпсонови можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом слагалице Хомер Симпсон истичући да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

слагалице Хомер Симпсон истичући
НАЗАД

Симпсонови највише одиграних утакмица

Хомер и Фландрија ИГРАЈ ►

Хомер и Фландрија

5
5 од 10 - 19832 гласова
Одиграно
187757
пута

игра у којој сте Хомер Симпсон, ваш задатак је да прекинете Фландрија породице пуца ...