Besplatne Igre

Сониц облачења

Игра Сониц

Сониц облачења

Сониц облачења Оцена: 5/10

Сониц облачења игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Игра да прилагодите ваш омиљени лик из Сега, Сониц Тхе Хедгехог, којем можете да промените своју косу, ставити неке наочаре, рукавице, ципеле, и све што желите да то урадите другачије сваки пут када играте и имате обичај колекцију.Начин да контролише игру је заиста лако, јер имате на екрану све потребне одеће и прибор, и само треба да кликнете на изабраном одећу и превуците га на место које јој припада на телу Соницов. Креирање луде комбинације и забавите се са њом.

Играно:

Ова игра је Играо: 38773 пута.положају 461 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 3342 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 38773 пута
Сониц облачења

Да ли сте видели колико одећу морате да се облаче Сониц? Велики избор рукавица са различитим облицима и бојама, савршених комбиновати многе костиме и колекцију обуће, прибора и све што је потребно да Сониц поглед мода, или да направите смешну одећу и немогуће! Све комбинације су могуће, ви сте ко одаберете елементе које ће место. Сониц је карактер од Сега серије игара, који се први пут појавио 1991 са намером да се такмиче са познатим Супер Марио Брос, Нинтендо. Од тада до данас наставља да се појављује у новим играма, са модернизованим изгледом и са већим степеном детаља и реализма, али са суштином оригиналног карактера.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Сониц облачења за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Сониц флеш игра се зове Сониц облачења. И запамтите ово је бесплатне игра зове Сониц облачења и то је у вези са Сониц. Наша нова игра Сониц облачења је једна од најбољих игара Сониц можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Сониц облачења да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Сониц облачења
НАЗАД

Сониц највише одиграних утакмица

звучне и његов тим ИГРАЈ ►

звучне и његов тим

4
4 од 10 - 18478 гласова
Одиграно
99780
пута

У овој игри можете бирати између играња са звучне или један од његових другима репо ...