Besplatne Igre

Спидерман против Веном

Игра Спидерман

Спидерман против Веном

Спидерман против Веном Оцена: 6/10

Спидерман против Веном игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Шта желите да играте Спидерман? У овој игри можете да изаберете да ли желите да буде Спајдермен или било који други јунак у борби до смрти у три димензије. Морате учествовати у борби између два суперхероја, користите тастатуру да подстакне шутирање, ударање, скакање или бацање кугле енергије. Имате различите моћи које можете користити да се бори. Морате да победи свог противника. Можете да одаберете карактер који желите да играте и можете да прилагодите свом укусу. Борба добро, борба почиње.

Играно:

Ова игра је Играо: 1992319 пута.положају 1 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 127012 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 1992319 пута
Спидерман против Веном

борбена игра у којој сте суперхерој и морају да се боре против непријатеља по вашем избору. Можете да прилагодите свој карактер као што желите, са много опција за прилагођавање. Да се бори користећи тастере на тастатури, можете се помињу у игри и почне да се бори. Запањујући 3Д ефекте у којима су борци морају да докажу сву снагу и моћ да победи противника. Ако мислите да је Спајдермен најјачи борац, изабрати хероја да се бори против других играча и победу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Спидерман против Веном за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Спидерман флеш игра се зове Спидерман против Веном. И запамтите ово је бесплатне игра зове Спидерман против Веном и то је у вези са Спидерман. Наша нова игра Спидерман против Веном је једна од најбољих игара Спидерман можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Спидерман против Веном да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Спидерман против Веном
НАЗАД

Спидерман највише одиграних утакмица

спидерман 2: уеб речи ИГРАЈ ►

спидерман 2: уеб речи

6
6 од 10 - 15480 гласова
Одиграно
239050
пута

срицати речи и пењати се зграде помоћи задржати спидерман град сигуран од доц оцк!. В& ...