Besplatne Igre

Чишћење и скејтборд

Игра Спорт

Чишћење и скејтборд

Чишћење и скејтборд Оцена: 5/10

Чишћење и скејтборд игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Као и до вратоломије са скејтборд? У овој игри, морате да се Сцооби Доо скок као висок као могуће на скејтборд. Да клизају и трикове у ваздуху, користите тастере са стрелицама да бисте преместили карактер и назад да добије замах и горе и доле да се зауставе. Сцооби Доо је цртани лик телевизијске серије која увек упада у невоље док решавању мистерије. То је забавно и авантуристички пас и овде морате да урадите да би се на скејт трикове у скејт парку. Шминка, доле и скок као висок као могуће.

Играно:

Ова игра је Играо: 9744 пута.положају 2397 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 140 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9744 пута
Чишћење и скејтборд

У овој игри морате да се клизати скок као висок као могуће. Са стрелицама узима карактер са једне на другу страну да покупи замах. Морате да се не достигне веома висок, за то имате горе и доле тастере за трикове или добијање више маха.Протагониста је пас Скуби Ду у низу анимираног телевизије.Драги лик и забавно док решавању мистерије има авантуре са својим пријатељима. Да ли трикове на скејтборд у клизати. Скочите висок и се окреће у ваздуху са скејтборд.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Чишћење и скејтборд за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Спорт флеш игра се зове Чишћење и скејтборд. И запамтите ово је бесплатне игра зове Чишћење и скејтборд и то је у вези са Спорт. Наша нова игра Чишћење и скејтборд је једна од најбољих игара Спорт можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Чишћење и скејтборд да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Чишћење и скејтборд
НАЗАД

Спорт највише одиграних утакмица

дерикожа сурф ИГРАЈ ►

дерикожа сурф

6
6 од 10 - 4628 гласова
Одиграно
68273
пута

да ли ви попут сурфати? У овој игри, ви сте између схаркс сурфовање и препреке анотхер ...

одбојка на плажи ИГРАЈ ►

одбојка на плажи

5
5 од 10 - 4456 гласова
Одиграно
55128
пута

Олимпијских игра одбојка на песку. Ви сте на плажи са пријатељима. ти си играње беацх ...