Besplatne Igre

Кошарка Стрелац

Игра Спорт

Кошарка Стрелац

Кошарка Стрелац Оцена: 5/10

Кошарка Стрелац игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој игри, ви сте кошаркаш и морате да ставите све лопте можете редом у корпи. Да игра кошарку, морате да покажете миша за израчунавање висине. Кликом акумулирају снагу да баци лопту горе.Циљ игре је да лопта међу онолико пута колико је могуће у корпи. Ако волите спорт, знају да је добијање дохват кош је веома тешко. То захтева много велику контролу лопте и снимања тачност. Овде можете да вежбате поља циљ да се побољша игра технику.

Играно:

Ова игра је Играо: 10058 пута.положају 2463 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 158 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10058 пута
Кошарка Стрелац

Игра лоптице ставити у кош и игра кошарку као да сте професионални кошаркаш. Морате да израчуна путању лопте и снагу потребно је да се у корпу и идите кроз обруч. Добијање лопта прође кроз обруч је велики спортски изазов. Овде можете да вежбате циљ поља и других дисциплина које се односе на спорт кошарке. То је један од најпопуларнијих спортова у свету, а примењује се у свим земљама. У Америци, где је најпопуларнији са лиги који је познат у целом свету. С обзиром да имају најбоље спортисте у свету играју на својим рачунарима.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Кошарка Стрелац за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Спорт флеш игра се зове Кошарка Стрелац. И запамтите ово је бесплатне игра зове Кошарка Стрелац и то је у вези са Спорт. Наша нова игра Кошарка Стрелац је једна од најбољих игара Спорт можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Кошарка Стрелац да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Кошарка Стрелац
НАЗАД

Спорт највише одиграних утакмица

дерикожа сурф ИГРАЈ ►

дерикожа сурф

6
6 од 10 - 4628 гласова
Одиграно
68273
пута

да ли ви попут сурфати? У овој игри, ви сте између схаркс сурфовање и препреке анотхер ...

одбојка на плажи ИГРАЈ ►

одбојка на плажи

5
5 од 10 - 4456 гласова
Одиграно
55128
пута

Олимпијских игра одбојка на песку. Ви сте на плажи са пријатељима. ти си играње беацх ...