Besplatne Igre

покренут с препонама

Игра Спорт

покренут с препонама

покренут с препонама Оцена: 5/10

покренут с препонама игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Наш пријатељ помогне хрчка да покренете у његовој лопту, спречавајући гљивичних мутанти успут. Иду тако далеко као што можете пре времена понестане. Користите тастере са стрелицама горе / доле да и назад и размакницу креће да скочи. Другу траку са лево / десно стрелице. Морате да покренете све што можете на овом путу избегавајући све печурке можете, морате да скочите преко њих. Ако играте мутант гљива ће успорити, а морате да га прескочите.

Играно:

Ова игра је Играо: 9686 пута.положају 2498 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 154 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9686 пута
покренут с препонама

Игра у којој морате да покренете курс препрека на путу пуном отровних печурака. Морате да скочите доле у трци на стази у којој морате да Додге стране или скок преко њега на путу. Можете да контролишете брзину помоћу тастера имају више или мање времена да скочи. Ви сте мали хрчак трчање у трци у вашем лопту обуке.Једноставна и забавна игра у којој морате да докажете своју способност да координира скокове и брзине животиње у бекству.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове покренут с препонама за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Спорт флеш игра се зове покренут с препонама. И запамтите ово је бесплатне игра зове покренут с препонама и то је у вези са Спорт. Наша нова игра покренут с препонама је једна од најбољих игара Спорт можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом покренут с препонама да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

покренут с препонама
НАЗАД

Спорт највише одиграних утакмица

дерикожа сурф ИГРАЈ ►

дерикожа сурф

6
6 од 10 - 4628 гласова
Одиграно
68300
пута

да ли ви попут сурфати? У овој игри, ви сте између схаркс сурфовање и препреке анотхер ...

одбојка на плажи ИГРАЈ ►

одбојка на плажи

5
5 од 10 - 4456 гласова
Одиграно
55154
пута

Олимпијских игра одбојка на песку. Ви сте на плажи са пријатељима. ти си играње беацх ...