Besplatne Igre

Супермен

Играјте игре Супермен

Супермен Игре

Супермен игре, тако да можете забавити сваког дана на нашем сајту, без инсталације или преузимање ништа. Ваша онлине рекреативни и забавни простор.

Супермен Бесплатне Игре

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Препоручена Супермен игра

Сликајте Супермена

 Сликајте Супермена игра ИГРАЈ ►

У овој бесплатној онлајн игри, ваш циљ је да се сликају за Су& ... Прочитај више

Супермен фрее игре да играју бесплатно на српском и Супермен фрее фласх игре да се играју са најновијим играма сваки дан

Супермен Онлине Игре

Ново у Супермен

Супермен

Играјте бесплатне онлине игре на српском. суперхерој од стрипа, први велики херој са супер моћима стрипова је постао познат по филмовима. Игре човека од челика. Кларк Кент Смаллвилле. Овај супер херој може да лети и има огртач да лети преко неба. Имају велике силе за борбу Лек Лузор и силама зла. Игре суперхероја као човека од челика. То је културна икона, и појављује на разним радио серија, телевизијских програма, филмова, новинских трака и видео игара.Човек од челика, човек од сутра, чудо Метрополис, последњи син Криптона, Гангбустер, супер дечко су нека од имена које је имао. То је део Лиге правде са другим суперхеројима. Рођен као цртани лик, али је његова популарност је довела до свих медија и познат је широм света. Има рођаке Супергирл, као и њен рођак крипто супер пса. Је измишљени лик, суперхерој који се појављује у стриповима које је објавио ДЦ Цомицс, па се сматра амерички културну икону.

Супермен Бесплатне игре, који су стварно смешно да играју бесплатно Супермен фласх игре. Ова категорија се односи на Суперхеро. Човек од челика. Кларк Кент је идентитет тајна је у свом нормалном животу. Супермен поседује изузетну моћ као надљудском снагом, ради на невероватним брзинама, веома тежак кожу која не може прећи ничим, може да лети, супер-брзина, визија овлашћења (рендген, топлоте, телескопски, инфра-црвени, и микроскопске), супер расправа, и супер дах. Кристофер Рив Супермена играла у четири играних филмова. То је велики суперхерој, модел борбе добра против зла и одговорно коришћење својих способности. авантуре у којима јунак је јунак стрипа.Порекло Прича о Супермену односи да је рођен Кал-Ел на планети Криптон, пре него што је скочила на земљу као дете његов отац научник Јор-Ел, Криптон тренутака пре уништења.. Овде ћете наћи Супермен бесплатне игре да играју на српском језику, без потребе да инсталирате или преузмете било шта на рачунару, наши садржаји су 100% поуздани. Нови Супермен игре које су свакодневно ажурирани и најбоље игре за децу. Супермен дневне бесплатне игре и видео игре које можете да користите на рачунару и поделите их са вашим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама као што су Фацебоок, Твиттер или Гоогле Плус.