Besplatne Igre

Шах

Игра Игре на табли

Шах

Шах Оцена: 6/10

Шах игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Партија шаха! Покушајте да добију ову утакмицу и да се краљу да убије свог противника. Инструкције: се игра на 8к8 табли са 64 поља. У почетку, сваки играч (један бели играју и један са црном) контролише њене 16 комада: један краљ, једна краљица, два топа, два витеза, два епископа, и осам пешака. Циљ игре је да матира краља противника, тако да краљ угрожена и не постоји начин да се избегне напад још један потез. Победе прво убиство краља другачије. Дођи играте онлине шах.

Играно:

Ова игра је Играо: 169909 пута.положају 52 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 20290 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 169909 пута
Шах

Шах! Покушајте да добију ову утакмицу и да се краљ ваш непријатељ. Инструкције: Игра се игра на квадратној коцкаст шаховској табли са 64 квадрата распоређених у осам по осам квадрата. На почетку, сваки играч контролише шеснаест комада: један краљ, једна краљица, два топа, два витеза, два епископа, и осам пиони. Циљ игре је да матира краљ противника, при чему је краљ под непосредном нападу (под контролом) и не постоји начин да га уклоните из напада на следећи потез. Класична игра шаха на мрежи. Имате исте класичне даме и морате да победи свог противника. Можете играти против рачунара. Покрете картице су нормални и објекат је да ухвати краља свог противника. Када краљ нема могућност кретања без умирања сте добили утакмицу. То је игра стратегије и интелигенције од најпознатијих у свету. То је игра за два играча која се игра широм света. Пешака су најосновнији чипс и краљица да имате више слободног кретања. Тежи и успева да освоји краља.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Шах за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Игре на табли флеш игра се зове Шах. И запамтите ово је бесплатне игра зове Шах и то је у вези са Игре на табли. Наша нова игра Шах је једна од најбољих игара Игре на табли можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Шах да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Шах
НАЗАД

Игре на табли највише одиграних утакмица

кинески даме ИГРАЈ ►

кинески даме

6
6 од 10 - 7648 гласова
Одиграно
62621
пута

Класична игра кинески даме. Циљ ове игре је да померите све плаве лопте на супротној & ...

Змија и Мердевине ИГРАЈ ►

Змија и Мердевине

4
4 од 10 - 886 гласова
Одиграно
29714
пута

Ова игра је бесплатна онлине верзија класичне игре, змије и лестве. Потребно је само & ...

гробне шах ИГРАЈ ►

гробне шах

4
4 од 10 - 678 гласова
Одиграно
17748
пута

Луда шах у којој су делови сакривени унутар или под неким пређе гробница.Оригиналн ...