Besplatne Igre

кинески даме

Игра Игре на табли

кинески даме

кинески даме Оцена: 6/10

кинески даме игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Класична игра кинески даме. Циљ ове игре је да померите све плаве лопте на супротној страни табле. Правила: лопта може да се креће на суседну простору, лопта може да скочи преко друге лопте, лопта не може да направи свој последњи потез на другој основи од било самостално или оно што ће доћи. Компликована игра која захтева доста концентрације да се токена страни премести на другу страну одбора. Два играча могу да играју до шест, у зависности од тачке звезде, свака боја је играч.

Играно:

Ова игра је Играо: 62652 пута.положају 249 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 7648 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 62652 пута
кинески даме

Кинески даме су европска верзија игре даме, али заиста није Кина него Немачка. Чипови морају да се са једне стране на другу плочу. Разлика је у томе што у овој верзији могу играти до шест играча. чипови или лоптице да преместите све већи покрет, може да скочи на другу лопту да идемо даље. Циљ је да пређе целу таблу. Кинески даме, кинески звезда или кинески одбор је игра на табли за два до шест учесника. Игра се на табли са 121 квадрата у облику шест петокрака или Давидова звезда, а сваки играч има 10 чипова за почетак.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове кинески даме за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Игре на табли флеш игра се зове кинески даме. И запамтите ово је бесплатне игра зове кинески даме и то је у вези са Игре на табли. Наша нова игра кинески даме је једна од најбољих игара Игре на табли можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом кинески даме да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

кинески даме
НАЗАД

Игре на табли највише одиграних утакмица

Шах ИГРАЈ ►

Шах

6
6 од 10 - 20290 гласова
Одиграно
169933
пута

Партија шаха! Покушајте да добију ову утакмицу и да се краљу да убије свог противник&# ...

Змија и Мердевине ИГРАЈ ►

Змија и Мердевине

4
4 од 10 - 886 гласова
Одиграно
29802
пута

Ова игра је бесплатна онлине верзија класичне игре, змије и лестве. Потребно је само & ...

гробне шах ИГРАЈ ►

гробне шах

4
4 од 10 - 678 гласова
Одиграно
17773
пута

Луда шах у којој су делови сакривени унутар или под неким пређе гробница.Оригиналн ...