Besplatne Igre

Тенис

Играјте игре Тенис

Тенис Игре

Тенис игре, тако да можете забавити сваког дана на нашем сајту, без инсталације или преузимање ништа. Ваша онлине рекреативни и забавни простор.

Тенис Бесплатне Игре

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Препоручена Тенис игра

Симулатор за тенис

 Симулатор за тенис игра ИГРАЈ ►

Одличан 3Д симулатор у где сте тенисер у веома реалистично ... Прочитај више

Тенис фрее игре да играју бесплатно на српском и Тенис фрее фласх игре да се играју са најновијим играма сваки дан

Тенис Онлине Игре

Ново у Тенис

Тенис

Играјте бесплатне онлине игре на српском. Тенисери који морају да се суоче једни друге на тениском терену. Игре доубле или сингле игара. Тенисери и спортисти. То је спорт који се практикује у равници, правоугаона, подељена средњи мрежа, која се зове терен. Овај спорт је да удари лопту са рекетом да иде са једне на другу страну терена пролази преко мреже. ВТА (тениска асоцијација жена). Гранд Слам. Тениски терен, такође познат као поље или суда, је место где се игра спорт. АТП (Удружење тениских професионалаца). То је универзални спорт са милионима фанова широм света. Спортисти су добро познати и популарни ликови. Тенис је спорт који играју људи обично појединачно против једног противника (сингл) или између две екипе од два играча сваки (дубл).

Тенис Бесплатне игре, који су стварно смешно да играју бесплатно Тенис фласх игре. Ова категорија се односи на Игра се између два играча (сингл) или између два пара (дубл) играју са палицама и лоптице. Два играча или између два пара (сингла и дубл). Победник је први освојити 6 утакмица са минималном разликом од 2 поена. Играње на мрежи тенис, тенис симулатори. Активности да покуша за љубитеље овог спорта. Сервис је први ударац, који почиње тачку, а њена правилна примена може дозволити узимање особа буде у позицији предност. Технике као што су: потезима, заокупља, ефекте, телесних положаја и покрета. Научите како да се, баци или стави лопту у тенису ових онлине симулатора. Фудбал се игра по милиона рекреативних играча, а такође је популаран широм света посматрач спорт. Четири Гранд Слам турнири су: Аустралиан Опен играо на тврдој подлози, Отворено првенство Француске игра на црвеној шљаци, Вимблдон игра на трави, а УС Опен игра и на тврдој подлози.. Овде ћете наћи Тенис бесплатне игре да играју на српском језику, без потребе да инсталирате или преузмете било шта на рачунару, наши садржаји су 100% поуздани. Нови Тенис игре које су свакодневно ажурирани и најбоље игре за децу. Тенис дневне бесплатне игре и видео игре које можете да користите на рачунару и поделите их са вашим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама као што су Фацебоок, Твиттер или Гоогле Плус.