Besplatne Igre

Тетрис

Играјте игре Тетрис

Тетрис Игре

Тетрис игре, тако да можете забавити сваког дана на нашем сајту, без инсталације или преузимање ништа. Ваша онлине рекреативни и забавни простор.

Тетрис Бесплатне Игре

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Препоручена Тетрис игра

Стеве афричких земаља

 Стеве афричких земаља игра ИГРАЈ ►

Тетрис од афричких земаља је унија класичне игре Тетрис и ... Прочитај више

Тетрис фрее игре да играју бесплатно на српском и Тетрис фрее фласх игре да се играју са најновијим играма сваки дан

Тетрис Онлине Игре

Ново у Тетрис

Тетрис

Играјте бесплатне онлине игре на српском. Играјте бесплатне тетрис. Тетрис је игра у којој геометријске комада појављују на врху екрана. Комади падају доле линије урадио.Циљ је да се стане све делове могуће у дну екрана. Окрените комада кад падну да буде постављен у положај више него заинтересован. Морате да направите редова картице на дну. Ако сте завршили ред без икаквих зазора између картицама, цео ред ће нестати. Да бисте репродуковали фласх игрице Тетрис шпански. Ви треба да урадите је брисање екрана што је дуже могуће да победи. Отпоран са празном екрану што је дуже могуће да победи утакмицу.

Тетрис Бесплатне игре, који су стварно смешно да играју бесплатно Тетрис фласх игре. Ова категорија се односи на То је пуззле игра у којој чипови су да одговарају неправилних облика. Игра је популарна у свету, је на располагању за све играчке конзоле и ПЦ оперативне системе, као и мултимедијалним уређајима, као што су графикона калкулатора, мобилних телефона, преносивих медија плејера и ПДА уређаја. Има је награду за најбољу игру свих времена. Тхе Тетрис комада су неправилних облика називају полиомино. Геометријски облици падају и морате да ставите сваки комад на ваше удобности, тако да нема разлике између наслова. Одуприте што је дуже могуће. Дуже играте теже добија игру за чипове пасти више брзине. Игра креирана у Совјетском Савезу који је постао веома популаран у свим земљама.. Овде ћете наћи Тетрис бесплатне игре да играју на српском језику, без потребе да инсталирате или преузмете било шта на рачунару, наши садржаји су 100% поуздани. Нови Тетрис игре које су свакодневно ажурирани и најбоље игре за децу. Тетрис дневне бесплатне игре и видео игре које можете да користите на рачунару и поделите их са вашим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама као што су Фацебоок, Твиттер или Гоогле Плус.