Besplatne Igre

Изгради мост за воза

Игра возова

Изгради мост за воза

Изгради мост за воза Оцена: 7/10

Изгради мост за воза игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овој бесплатној онлајн игри, морате да користите конструкције вештине да помогну овај воз да достигне своју судбину живи и здрави. Кликните и превуците објеката за изградњу сигурне пут у возу да пређе без икаквих проблема. Користите миша или тастере за померање лево или десно од терена и ротирати објекте. Превуците и ротирање објеката у месту да се изгради мост за чврсте возу да пређе! Набавите воз у тунел да заврши ниво.

Играно:

Ова игра је Играо: 14968 пута.положају 1503 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 7.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Оцена на основу 296 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 14968 пута
Изгради мост за воза

У овом бесплатне онлине игре, морате да користите своје вештине као стручни градитељ и грађевински инжењер да помогне овој воз безбедно стићи на одредиште. Превуците и отпустите објеката створити сигуран пут за воз преко моста без проблема. Користи миша или тастера са стрелицама за померање лево или десно на терену и ротирање објеката. Изгради мост на прузи за путнике да стигну до свог одредишта. Превуците и ротирање објеката у место да изгради стабилан мост за прелазак на воз. Узми воз у тунел да завршите ниво. Као инжењеринг? Да бисте видели да ли сте у стању да користе све материјале да се изгради велики мост, тако да може да превазиђе препреку на ограду да стигнете до свог одредишта.Скуп инжењеринга за превазилажење препрека на путу развоја железнице.Пруга мора да пређе свој пут кроз пустињу да безбедно стигнете на одредиште. Да ли ћете бити у стању да уради изградњу потребне за све путнике до своје одредиште?Микс између архитектуре и инжењеринга.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Изгради мост за воза за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово возова флеш игра се зове Изгради мост за воза. И запамтите ово је бесплатне игра зове Изгради мост за воза и то је у вези са возова. Наша нова игра Изгради мост за воза је једна од најбољих игара возова можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Изгради мост за воза да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Изгради мост за воза
НАЗАД

возова највише одиграних утакмица

Воз путу ИГРАЈ ►

Воз путу

5
5 од 10 - 6038 гласова
Одиграно
59763
пута

У овој компјутерској игрици, морате да будете на путу у возу. Да би начин воза, морате ...

Усмеравање на воз ИГРАЈ ►

Усмеравање на воз

4
4 од 10 - 5348 гласова
Одиграно
57636
пута

У овој игри, ви сте један од путника воза и морате да руту. Користите тастере са стрелl ...

Боја Воз ИГРАЈ ►

Боја Воз

4
4 од 10 - 2994 гласова
Одиграно
42802
пута

У овој игри, морате да бојите слику воз. Да боја ову слику, морате да кликнете на боју с ...