Besplatne Igre

конобарица

Играјте игре конобарица

конобарица Игре

конобарица игре, тако да можете забавити сваког дана на нашем сајту, без инсталације или преузимање ништа. Ваша онлине рекреативни и забавни простор.

конобарица Бесплатне Игре

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Препоручена конобарица игра

Конобарица бака

 Конобарица бака игра ИГРАЈ ►

Бака има свој ресторан који служи укусне јела са роштиља, м ... Прочитај више

конобарица фрее игре да играју бесплатно на српском и конобарица фрее фласх игре да се играју са најновијим играма сваки дан

конобарица Онлине Игре

Ново у конобарица

конобарица

Играјте бесплатне онлине игре на српском. игре где конобари имају да служе корисницима, припремају и служе јела храну у ресторану. Конобарица игрице за девојчице. Конобар игре. Ресторан Госпођице смешно игре. Конобарица игру. Игре конобара. Су задужени за служење у угоститељству. Дечаци и девојчице који служе корисницима у ресторанима и баровима. Ресторан конобарице игрице. Људи прима наруџбине за столовима и служе корисницима установе хране. Нормално да су девојке или младића који зарађују плату са овом активношћу. Радници у ресторанима. Радници у баровима и кафићима. Симулатори ресторана где девојка мора да преузме купце налог, идите у кухињу за припрему хране, а затим га служе за столом или бар. Послуживање госта у ресторану, кафићу или бару. Рад игра симулација. Пракса као да је ваш посао. Служење табеле и желе савете од купаца.

конобарица Бесплатне игре, који су стварно смешно да играју бесплатно конобарица фласх игре. Ова категорија се односи на Конобари, где морате да услужује купце који се појављују за оснивање у којој се ради.Конобар посао је да услужује купце на шалтеру.Мора видети припрему хране и кување. Сервирања јела и наруџбама купаца са лежишта. Рачун Потраживања купци. Очистите бар и табеле. Сакупите све на крају дана и оставити радно место чисто. Научите занат у овим играма конобарица, у којој морате да урадите оно што мора да особље које ради у ресторану. Било би лепо да људи који долазе на ваш оснивања и помаже вршњаке. Морате да носе униформу увек добро негован. Морате бити лепо купцима да зараде добре савете.. Овде ћете наћи конобарица бесплатне игре да играју на српском језику, без потребе да инсталирате или преузмете било шта на рачунару, наши садржаји су 100% поуздани. Нови конобарица игре које су свакодневно ажурирани и најбоље игре за децу. конобарица дневне бесплатне игре и видео игре које можете да користите на рачунару и поделите их са вашим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама као што су Фацебоок, Твиттер или Гоогле Плус.