Besplatne Igre

конобарица из ресторана брзе хране

Игра конобарица

конобарица из ресторана брзе хране

конобарица из ресторана брзе хране Оцена: 5/10

конобарица из ресторана брзе хране игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игре ви сте конобарица на хамбургер, где морате дати корисницима оно што они траже, и испоручи га пре него што стигну на површину наплате. Ако погрешите три пута, игра се завршава. Купци улази у комби хамбургер и правите налоге. Имају пилетину ноге, пљескавице, помфрит и безалкохолна пића које купци траже. Морате да припремите јела и ставио их у торбу пре него што стигну на дну екрана. Ако сте завршили још једну муштерију улази у ред, али ако сте нешто погрешили три пута изгубити утакмицу.

Играно:

Ова игра је Играо: 9803 пута.положају 2540 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 66 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9803 пута
конобарица из ресторана брзе хране

Игра где си хамбургер конобарица у ресторану брзе хране која се служи. Морате да припремите храну за клијенте, као што су хамбургери, пилећи батаци и чипова. Гости могу уживати пића као што су сода морате припремити и ставити у чашу. Сви производи су ставили у кесу папира за купца камионет на крају реда.Купац ће бити задовољан ако сви који сте тражили је у торби. Морате да припреми брзе оброке и пића да не изгубе утакмицу.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове конобарица из ресторана брзе хране за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово конобарица флеш игра се зове конобарица из ресторана брзе хране. И запамтите ово је бесплатне игра зове конобарица из ресторана брзе хране и то је у вези са конобарица. Наша нова игра конобарица из ресторана брзе хране је једна од најбољих игара конобарица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом конобарица из ресторана брзе хране да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

конобарица из ресторана брзе хране
НАЗАД

конобарица највише одиграних утакмица

Вечера Ресторан ИГРАЈ ►

Вечера Ресторан

5
5 од 10 - 628 гласова
Одиграно
20658
пута

Помоћ Џејн да буде добар конобарица. Мораћете да прими своје клијенте у њиховим рад ...

Бар Ваитресс ИГРАЈ ►

Бар Ваитресс

5
5 од 10 - 588 гласова
Одиграно
20575
пута

Служи клијентима у кафићу. У овом бесплатне онлине игри ви контролишете конобарицk ...