Besplatne Igre

Бар Ваитресс

Игра конобарица

Бар Ваитресс

Бар Ваитресс Оцена: 5/10

Бар Ваитресс игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Служи клијентима у кафићу. У овом бесплатне онлине игри ви контролишете конобарица у кафићу. Морате доћи и служе свим корисницима, без узимања превише. Купци долазе на своје кафе и седе у празним столовима, тако да се уради. Белешке кад те зову за сто и каже све што затражите. Пренеси наређење кувару да припреми јела као што су виршле, пица, салате, стекови и пића као што су кафа или соде бикарбоне. Служи свим корисницима брзо кафића да их срећним и враћају.

Играно:

Ова игра је Играо: 20507 пута.положају 1172 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 588 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 20507 пута
Бар Ваитресс

Игра конобарица у кафићу. У игри контролишете конобарица која има да служи корисницима у сваком тренутку. Уведу ред у кухињи, где кувар припрема.Одмор на шалтеру за вас да покупи свако јело и да га на одговарајући табели. Морате припремити пића, боце пића узимају аутоматске машине. Купци долазе и одлазе, а ви ћете морати да их упути на сва храна и пиће су наредили, без чекања.Добра услуга клијентима, тако да су срећни и зарадите више новца.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Бар Ваитресс за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово конобарица флеш игра се зове Бар Ваитресс. И запамтите ово је бесплатне игра зове Бар Ваитресс и то је у вези са конобарица. Наша нова игра Бар Ваитресс је једна од најбољих игара конобарица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Бар Ваитресс да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Бар Ваитресс
НАЗАД

конобарица највише одиграних утакмица

Вечера Ресторан ИГРАЈ ►

Вечера Ресторан

5
5 од 10 - 628 гласова
Одиграно
20648
пута

Помоћ Џејн да буде добар конобарица. Мораћете да прими своје клијенте у њиховим рад ...

Динер Дасх ИГРАЈ ►

Динер Дасх

6
6 од 10 - 916 гласова
Одиграно
16438
пута

Класичне игре Динер Дасх, ФЛО конобарица, шта можемо рећи о овом рачунару игра која в& ...