Besplatne Igre

Конобарица бака

Игра конобарица

Конобарица бака

Конобарица бака Оцена: 5/10

Конобарица бака игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Бака има свој ресторан који служи укусне јела са роштиља, морате да помогнете конобарици баку да имају срећне купце.Онлине игра у којој морате да кувате и служе јела које позивају на ресторан купце. Гриловано месо, сосови, пића, итд Сваки клијент добија на ред и поставите ред, морате да кува и служи за прикупљање и имају новца вам је потребно да се подигне у сваком нивоу игре.Смешно игре кувања и конобарица у једном ресторану са баком као протагониста.

Играно:

Ова игра је Играо: 7839 пута.положају 3516 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 28 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7839 пута
Конобарица бака

Класична игра од ресторана у којима сте конобарица која има да служи клијентима. Морате да кувају јела које купци траже вас у ресторану. Морате да служи пиће у чаше. Морате да кувате месо на роштиљу, а затим донети све тацне хране за купце да га узме и плати. Купци направите захтев за улазак и морате да служи пиће у чаше. Они траже јела они желе да једу морате да припремите у кухињи и да се лежишта. Морате бити брзи да би муштерије срећним и плаћена.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Конобарица бака за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово конобарица флеш игра се зове Конобарица бака. И запамтите ово је бесплатне игра зове Конобарица бака и то је у вези са конобарица. Наша нова игра Конобарица бака је једна од најбољих игара конобарица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Конобарица бака да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Конобарица бака
НАЗАД

конобарица највише одиграних утакмица

Вечера Ресторан ИГРАЈ ►

Вечера Ресторан

5
5 од 10 - 628 гласова
Одиграно
20649
пута

Помоћ Џејн да буде добар конобарица. Мораћете да прими своје клијенте у њиховим рад ...

Бар Ваитресс ИГРАЈ ►

Бар Ваитресс

5
5 од 10 - 588 гласова
Одиграно
20507
пута

Служи клијентима у кафићу. У овом бесплатне онлине игри ви контролишете конобарицk ...