Besplatne Igre

роокие Конобарица

Игра конобарица

роокие Конобарица

роокие Конобарица Оцена: 5/10

роокие Конобарица игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Да ли желите да буде конобарица? У овом бесплатне онлине игри ви контролишете новајлија конобарицу. Морате доћи и служе свим корисницима, без узимања превише, иначе ће се наљутити. Обратите пажњу на оно што траже и нема грешке. Купци стижу у ресторану и седи сама. Почните тако што узимајући у обзир шта желе да једу.Кувар ће кувати јела као што су они спремни да узима храну динара. Прикупља новац и да ли су срећни зараде добре савете.Игра у којој морате да урадите као конобарица и служе корисницима у ресторану.Рад забавно и понекад стресан.

Играно:

Ова игра је Играо: 16346 пута.положају 1568 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 802 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 16346 пута
роокие Конобарица

Смештен у ресторану као конобарица. Ресторан конобарица игра. Симулатор струке. Ако желите односима са другим људима и служи, ово је ваша игра. Борите се са купцима и налозима служили на време да буду срећни и задовољни и веће плате савете. Људи иду на Ресторани и ту морате да се оно што смо тражили у кухињу. Морате обезбедити брзу услугу купцу је срећан и задовољан. Ухватите јела која се припремају у кухињи и подразумева да је сваки послужавник на сто где људи очекују. Контролишу сваки ред и свака особа која пролази поред вашег стола.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове роокие Конобарица за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово конобарица флеш игра се зове роокие Конобарица. И запамтите ово је бесплатне игра зове роокие Конобарица и то је у вези са конобарица. Наша нова игра роокие Конобарица је једна од најбољих игара конобарица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом роокие Конобарица да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

роокие Конобарица
НАЗАД

конобарица највише одиграних утакмица

Вечера Ресторан ИГРАЈ ►

Вечера Ресторан

5
5 од 10 - 628 гласова
Одиграно
20648
пута

Помоћ Џејн да буде добар конобарица. Мораћете да прими своје клијенте у њиховим рад ...

Бар Ваитресс ИГРАЈ ►

Бар Ваитресс

5
5 од 10 - 588 гласова
Одиграно
20507
пута

Служи клијентима у кафићу. У овом бесплатне онлине игри ви контролишете конобарицk ...