Besplatne Igre

Идентификујте Анималс

Игра Животиње

Идентификујте Анималс

Идентификујте Анималс Оцена: 6/10

Идентификујте Анималс игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ова игра показује доста слика животиња. Можете ли да погодите животињу који видите на слици пре времена понестане? Пробајте!Слика је покривен обојеним кутијама и морате да ставите име животиње испод. Имате ограничено време да погодите шта је то животиња. Као што знате морате да ставите име. Морате да напишете име животиње на енглеском језику и кликните на послати да знате да ли сте у праву или нисте у праву. Морате да идентификује све животиње у најкраћем могућем року да заради поене.

Играно:

Ова игра је Играо: 30384 пута.положају 611 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 1932 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 30384 пута
Идентификујте Анималс

Ова игра има пуно слика различитих животиња. Да ли ћете бити у стању да погоди животињу на слици пре времена понестане? Само покушајте! Идентификовање дивљачи. Фотографије животиња су покривене неким сликама и морате да погодите крију под столовима. Што пре то боље погодити праву, време је покренут док играте. Имате ограничено време да реши сваку слику. Што пре решити, више поена зарадите. Животиње Заједно са уобичајеним именима не морају да кажем одређене врсте и научно име, познат само као животиња. Имена треба да их стави на енглеском језику. Идентификација врста животиња које вребају у свакој од фотографија природе.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Идентификујте Анималс за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Животиње флеш игра се зове Идентификујте Анималс. И запамтите ово је бесплатне игра зове Идентификујте Анималс и то је у вези са Животиње. Наша нова игра Идентификујте Анималс је једна од најбољих игара Животиње можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Идентификујте Анималс да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Идентификујте Анималс
НАЗАД

Животиње највише одиграних утакмица

Цхарлие је патка ИГРАЈ ►

Цхарлие је патка

6
6 од 10 - 25358 гласова
Одиграно
205919
пута

Инструкције: Покушајте да дођете до краја сваког нивоа, прикупљање новца и дијаман ...

булл вс крава ИГРАЈ ►

булл вс крава

4
4 од 10 - 8396 гласова
Одиграно
137982
пута

животиња по свом избору (крава или бик) такмичарски против других у хлеб јели конкур&# ...

сићуушни пиранха ИГРАЈ ►

сићуушни пиранха

6
6 од 10 - 8144 гласова
Одиграно
81908
пута

сте сићуушни пиранха, али не предуго! Ваш циљ је да се око пливати и јести онолико мало ...