Besplatne Igre

Цхарлие је патка

Игра Животиње

Цхарлие је патка

Цхарлие је патка Оцена: 6/10

Цхарлие је патка игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Инструкције: Покушајте да дођете до краја сваког нивоа, прикупљање новца и дијаманти. Морате да савлада све препреке. Скакање на непријатеље те убити. Платформска игра која има слатку патку по имену Чарли. Покрени и скочите кроз нивое, зграби оружје и покушавају да преживе. Мораш да идеш у шуму у којој животиње морају да јуре и нападне вас, као жабе и пчелама. Пробајте друге животиње не дирај и доћи до дна екрана. Сакупите све награде што можете у сваком нивоу. Марио стилу платформска игра о слатка патка по имену Чарли.

Играно:

Ова игра је Играо: 205900 пута.положају 42 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 25358 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 205900 пута
Цхарлие је патка

Сет патка мора да путује све нивое. Уз тастере стрелица патка води кроз шуму пејзаж од екрана до екрана. Остале животиње су непријатељи и покушати да убије наш јунак. Само додир може да те убије. Можете скочити на животињама да их заврше, а такође можете скок већи. Постоје дијаманата и дукате које можете предузети да бисте добили додатне поене у свакој утакмици. Сваки ниво има мало теже. Веома забавна и заразна игра. Иде дуг пут са нашим пријатељем патке и прикупи све злато што је могуће. Покрени и скочите кроз нивое, прикупља уп моћ и покушавају да преживе. Инструкције: Покушајте да дођете до краја сваког нивоа, прикупљање новца и дијаманата и скакање на врху непријатеља да их убије.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Цхарлие је патка за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Животиње флеш игра се зове Цхарлие је патка. И запамтите ово је бесплатне игра зове Цхарлие је патка и то је у вези са Животиње. Наша нова игра Цхарлие је патка је једна од најбољих игара Животиње можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Цхарлие је патка да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Цхарлие је патка
НАЗАД

Животиње највише одиграних утакмица

булл вс крава ИГРАЈ ►

булл вс крава

4
4 од 10 - 8396 гласова
Одиграно
137972
пута

животиња по свом избору (крава или бик) такмичарски против других у хлеб јели конкур&# ...

сићуушни пиранха ИГРАЈ ►

сићуушни пиранха

6
6 од 10 - 8144 гласова
Одиграно
81903
пута

сте сићуушни пиранха, али не предуго! Ваш циљ је да се око пливати и јести онолико мало ...

млијечан ИГРАЈ ►

млијечан

6
6 од 10 - 3834 гласова
Одиграно
61260
пута

млеко крава је пре него су добили превише пуна и експлодирати!