Besplatne Igre

протектор патка

Игра Животиње

протектор патка

протектор патка Оцена: 6/10

протектор патка игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Већ патка да убије све ванземаљце. Већ безбедносне снаге воза. Воз за превоз беле зечеве. Ванземаљци желе да једу беле зечеве. Имате пиштољ и да пуца све ванземаљце који се појављују на небу за лов. Циљ пресеке и пуца довољно дуго пројектила стиже на време и убијају непријатеље. Пуцање игра у којој морате да завршите све ванземаљце пре него што они једу све зечеве. Ви сте заштитник животиња и има мисију да обучавају животиње безбедно стигне на одредиште.

Играно:

Ова игра је Играо: 11700 пута.положају 1800 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 358 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 11700 пута
протектор патка

Ванземаљци покушавају да покваре Ускрс убијајући ускршњег зеке. Као члан зека одбрамбене снаге, морате помоћи транспорт бунниес од града до града, испоруку ускршња јаја, на посебан зека воза одбрамбене силе, штитећи их од непријатне странаца. Једноставно пуца странаца и прикупљање појачања. Ако пуца превише и пиштољ ће прегрејати. Браните своје зеке од ванземаљаца! Ванземаљци желе да покваре Ускрс и убијају све беле зеке. Као члан одбране силе зечева, морате да се животиње из града у град да испоручи ускршњих јаја. Путовање у посебан воз зека одбрамбене снаге напале и странаца све време да нахрани зечеве. Ваш посао је да их заштити од ванземаљаца, снимање и прикупљање додатне оружје које се појављују на екранима. Ако сте превише пуца, пиштољ прегријава и морају да чекају. Поинт анд схоот ће окончати све ванземаљце.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове протектор патка за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Животиње флеш игра се зове протектор патка. И запамтите ово је бесплатне игра зове протектор патка и то је у вези са Животиње. Наша нова игра протектор патка је једна од најбољих игара Животиње можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом протектор патка да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

протектор патка
НАЗАД

Животиње највише одиграних утакмица

Цхарлие је патка ИГРАЈ ►

Цхарлие је патка

6
6 од 10 - 25358 гласова
Одиграно
205919
пута

Инструкције: Покушајте да дођете до краја сваког нивоа, прикупљање новца и дијаман ...

булл вс крава ИГРАЈ ►

булл вс крава

4
4 од 10 - 8396 гласова
Одиграно
137982
пута

животиња по свом избору (крава или бик) такмичарски против других у хлеб јели конкур&# ...

сићуушни пиранха ИГРАЈ ►

сићуушни пиранха

6
6 од 10 - 8144 гласова
Одиграно
81908
пута

сте сићуушни пиранха, али не предуго! Ваш циљ је да се око пливати и јести онолико мало ...