Besplatne Igre

Птице селице

Игра Животиње

Птице селице

Птице селице Оцена: 8/10

Птице селице игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Ово је игра о јата птица селица изгубљени у времену. Док лети кући, Флоцк одлута наравно у Бермудском троуглу. Одједном су птице повукао у вртлог, винуо кроз вормхоле, и изгубљени у времену. Као играча напретка кроз мулти-поглављу приче, они су пронашли сами изгубљени у местима попут леденог доба током последњих метеорског раин којима је погинуло на диносаурусе, пакао сцапе од пост-апокалиптичном будућности у којој је човек без коштице против машине, високе плиме и осеке наиндустријског доба где угаљ-бурнинг млинови очисти сунце, Кини током Хан династије и доласка ватромет, митолошка старости од античке Грчке, па чак и на западном фронту у Првом светском рату где експлозија сузавцем и пас-борбене авионе чини скоро немогуће да их сачувате голубове царриер лети изнад бојног поља. То је до вас да користите своје знање из стада да води своје птице безбедно кући у пустињу данашње Канаде. Померите миша да усмери своје стадо од ваздухоплова, киша, отрови и других смртоносних препрека. Кликните мишем да промени свој лидера стадо. Притисните размакницу да бисте паузирали игру. Проведите тачке вештина на адаптације за различите врсте птица. Подесите понашање вашег стадо с мењањем кљуцање поретку. Хаве а Бласт!

Играно:

Ова игра је Играо: 7728 пута.положају 3121 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 8.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Оцена на основу 42 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 7728 пута
Птице селице

У овој игри, миграције птица има много да ураде. Миграција птица је редовна сезонска путовање предузети од стране многих врста птица. Међутим, тип игре би могао да буде опстанак. Основни циљ ових игара преживљавања је само да остане жив, победивши непријатеља или решавање загонетке могу бити случајне. Неки кључни елементи укључују очување ресурса (здравља и муниције, на пример), непријатељском окружењу (типично пост-апокалиптичну или натприродног).

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Птице селице за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Животиње флеш игра се зове Птице селице. И запамтите ово је бесплатне игра зове Птице селице и то је у вези са Животиње. Наша нова игра Птице селице је једна од најбољих игара Животиње можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Птице селице да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Птице селице
НАЗАД

Животиње највише одиграних утакмица

Цхарлие је патка ИГРАЈ ►

Цхарлие је патка

6
6 од 10 - 25358 гласова
Одиграно
205936
пута

Инструкције: Покушајте да дођете до краја сваког нивоа, прикупљање новца и дијаман ...

булл вс крава ИГРАЈ ►

булл вс крава

4
4 од 10 - 8396 гласова
Одиграно
137998
пута

животиња по свом избору (крава или бик) такмичарски против других у хлеб јели конкур&# ...

сићуушни пиранха ИГРАЈ ►

сићуушни пиранха

6
6 од 10 - 8144 гласова
Одиграно
81919
пута

сте сићуушни пиранха, али не предуго! Ваш циљ је да се око пливати и јести онолико мало ...