Besplatne Igre

Ласице са ракетама

Игра Животиње

Ласице са ракетама

Ласице са ракетама Оцена: 2/10

Ласице са ракетама игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом бесплатне онлине игре, циљ је да се покрене Веаселс у мета у сваком нивоу. Кликните и држите миша да бисте подесили угао и приморала да покрене јегуљу са ракетом. Баци га на зидовима, плафону или поду, како би се дошло до тешке подручја. Покушајте да се држи на јегуљу која је близу центра мете могуће. Задовољавају или премашују пар нивоа да бисте прешли на следећи ниво. Да бисте добили максималну ватрену моћ, морате га време, тако да сте покренули јегуљу када стрелица је велики као могуће. Експериментишите са различитим угловима да удари тешке циљеве. Иди на нивоу изаберите екрану између нивоа да видите мапу на следећи ниво.

Играно:

Ова игра је Играо: 6523 пута.положају 3599 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 2.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Оцена на основу 2 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 6523 пута
Ласице са ракетама

Једноставно баци Веаселс на циљеве у сваком нивоу. Држите тастер миша да бисте подесили угао у којем ћете баци ласице, и да подесите јачину у којој ће ракета бити бачено. Ракета ће одбијају зидова, тло, плафон, и све, па искористите то да постигне свој циљ. Циљ резултат ће бити приказан у горњем десном углу екрана. Мораћете да постигне барем да да наставите на следећи ниво. Ако пронађете мали циљ, покушајте да га достигне, јер резултат награда је луд.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Ласице са ракетама за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Животиње флеш игра се зове Ласице са ракетама. И запамтите ово је бесплатне игра зове Ласице са ракетама и то је у вези са Животиње. Наша нова игра Ласице са ракетама је једна од најбољих игара Животиње можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Ласице са ракетама да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Ласице са ракетама
НАЗАД

Животиње највише одиграних утакмица

Цхарлие је патка ИГРАЈ ►

Цхарлие је патка

6
6 од 10 - 25358 гласова
Одиграно
205889
пута

Инструкције: Покушајте да дођете до краја сваког нивоа, прикупљање новца и дијаман ...

булл вс крава ИГРАЈ ►

булл вс крава

4
4 од 10 - 8396 гласова
Одиграно
137968
пута

животиња по свом избору (крава или бик) такмичарски против других у хлеб јели конкур&# ...

сићуушни пиранха ИГРАЈ ►

сићуушни пиранха

6
6 од 10 - 8144 гласова
Одиграно
81901
пута

сте сићуушни пиранха, али не предуго! Ваш циљ је да се око пливати и јести онолико мало ...