Besplatne Igre

Цхристмас Јигсау од Симпсонових

Игра Слагалица

Цхристмас Јигсау од Симпсонових

Цхристмас Јигсау од Симпсонових Оцена: 5/10

Цхристмас Јигсау од Симпсонових игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

У овом слагалице, морате да испуните Божић слику чланова породице Симпсонс. Можете видети Хомера Симпсона у костим Деда Мраза који је заспао на скутер. Да бисте довршили слагалице, морате да кликнете и превучете комада да стане комада заједно. Ми видимо три брата и најбољег пријатеља умећете поклоне од Деда Мраза у санкама. То је Бадње вече и биће давање поклона деци широм света.Магично и посебно вече пуно поклона за свакога.

Играно:

Ова игра је Играо: 10293 пута.положају 2288 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 210 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 10293 пута
Цхристмас Јигсау од Симпсонових

Деда Мраз има нове помоћнике, ово су протагонисти анимираног серијала. Ми видимо чланове породице који чине помагаче. Ми смо стекли Хомера Симпсона спава на предњој саоница. Браћа су вратили одевени као помоћници, да имају уши врхунац.Најбољи пријатељ деце је један од помагача са поклонима. Међу све учита санке са свим поклон пакете. Вечерас Деда Мраз ће летети по целом свету и сиђе димњаци да напусти поклоне на јелку сваки дом.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Цхристмас Јигсау од Симпсонових за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Слагалица флеш игра се зове Цхристмас Јигсау од Симпсонових. И запамтите ово је бесплатне игра зове Цхристмас Јигсау од Симпсонових и то је у вези са Слагалица. Наша нова игра Цхристмас Јигсау од Симпсонових је једна од најбољих игара Слагалица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Цхристмас Јигсау од Симпсонових да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Цхристмас Јигсау од Симпсонових
НАЗАД

Слагалица највише одиграних утакмица

Пепељуга јигсау ИГРАЈ ►

Пепељуга јигсау

6
6 од 10 - 9244 гласова
Одиграно
66288
пута

цлассиц слагалице забава са Пепељуга у 49 шарене комадиће. Превуците и отпустите ком&# ...

Слагалице за децу ИГРАЈ ►

Слагалице за децу

5
5 од 10 - 6092 гласова
Одиграно
36133
пута

Слагалица за децу, јер је врло лако да уради. Она има врло низак потешкоће. То је само 9 к&# ...